N-am înşelat şi nici n-am fost înşelat (sau mă rog... n-am aflat).
Dar bănuiesc că m-aş simţi trădat
La intrebarea asta se vad c.rvele. Toate cele care raspund greseala sunt niste panarame.
Viata nu e alba sau neagra, depinde de natura gestului si de circumstante. Ipocritii sunt rugati sa arunce piatra primii, ca de obicei.
Infideliatea, la oameni este un lucru normal, noi suntem singurele mamifire, monogame, natura nu ne vrea, sa fim, pe viata cu o singura persoana.
Deci infidelitatea e ceva normal, natural, parte din viata noastra.
E tradare fata de partener cand implica sentimente pentru cel cu care insala.
E greseala cand e vorba doar de sex.
Infidelitatea la barbati e ceva superficial, se poate intampla, fidelitatea sentimentala conteaza pana la urma... La femei in schimb e o mare tradare.
Daca nu te iubeste e o tradare. Daca te iubeste e o greseala. Si ambele se imbina, iar infidelitatea este o tradare si o greseala. In cantitati egale!
Ambele.Cind un partener este infidel el se dovedeste a fi un las, un tradator si un mincinos, bla, bla, bla.
Si in acelasi timp el greseste fata de partenerul fidel.Pentru ca nu i-a fost cast.
E un sir de notiuni legate una de alta si nu mai dai de capat.
Hm eu zic ca conteaza na...
greseala hmm cam greu sa crezi asa ceva
infidelitate (funda cumva)
Cand ti la cineva devi mai posesiv sentimental.Asa ca raspunsul e tradare, ca dor nu se culca cu altcineva, vine la tine cu bomboane sau mai stiu eu ce, si iti zice "scuze. am gresit", o ierti si gata./:-)
Celor care le pare rau ca au fost infideli si nu o mai fac ii o greseala
cei care fac pentru ca asa vor este o tradare
Buna, infidelitatea este o tradare. Din moment ce noi ne asteptam ca oamenii sa fie corecti cu noi, sa ne spuna adevarul , atunci daca cineva nu face acest lucru greseste. Nu?