Eu patesc de multe ori sa ma simt indragostit, chiar daca in inima mea stiu ca poate ar fi o iubire imposibila. Cand cineva imi cere ajutorul nu ma lasa inima sa-l refuz chiar daca el mi-a cauzat multe suferinte. Deci, practic, atunci nu pot. Ma doare cel mai mult ca unii oameni din viata mea nu se vor schimba vreodata dar eu inca astept acel moment si nu pot accepta ca acela(moment) poate fi pierdut. As vrea ca toti sa fim ca fratii. Sa iubim si sa daruim iubire. Cateodata simt ca ma distruge dar nu ma pot schimba si poate ca nici nu vreau. As vrea sa pot iubi din inima o fata care sa nu-mi rupa o bucata din inima si sa ma faca ''to suffer'' dar, chiar si daca acest lucru nu ar fi posibil eu n-as considera-o vinovata de nimic si i-as dori numai binele, sa-si gaseasca dragosta adevarata. Pentru mine mai bine sa suferi din dragoste decat sa n-o cunosti deloc. Parerea mea pentru ca atunci stii ca ai cunoscut o parte din fericire, si chiar de nu a durat mult macar te simti cat de cat sau mai mult implinit. N-am cunoscut inca the true love sau poate ca da si numai m-am amagit in sufletul meu.
Eu am o inima tare ciudata. Cand imi place de o fata i-o zic in fata dar dupa asta nu mai simt nimic pentru acea fata. Aceaasta inima ma face sa zic mereu Da la orice ma roaga cineva mai ales daca acel cineva e o fata de care mi-a placut.
La fel mi se intampla s imie si culmea ca dupa aceea ma place fata
O sa mai postez o intrebare sau o poveste cum vreti voi sa o luati. Poate asa va programati si inima.
Noi facem sa existe iubire imposibila. Ne faceam atatea griji,ne punem atatea intrebari in loc sa ne traim povestea de dragoste frumos,fara regrete, doar sa simtim si sa traim. Desi cateodata simti ca nu mai poti respira de durere atunci cand pierzi persoana iubita, viata merge inainte. Nu le putem avea pe toate. Toti vrem sa fim iubiti si sa daruim iubire, numai ca persoanele pe care alegem sa le iubim sunt pierdute intr-o alta iubire sau nu pot simti si darui atata iubire cat daruim noi.
O sa-ti gasesti iubirea, vei gasi fata speciala care te va iubi asa la fel de mult cum o vei iubi si tu.
Multumesc pentru raspuns.
cata dragoste in aceste cuvinte, n-am stiut ca esti asa sufletist, si cat adevar eu cand ti-am cerut ajutorul nu te-a lasat inima sa ma refuzi
Cum ai găsit întrebarea?
Vezi tu, eu am crezut şi mai cred uneori că a fi o persoană sufletistă e ceva de rău şi mai bine las asta în taină.
Mi-am promis mie însumi că nu mă voi schimba şi vreau ca şi aşa să fie.
A fi bun nu este un lucru rau. Fiecare om are o calitate importanta, unii chiar si mai multe. Dar bunatatea cumva este printre primele calitati pe care un om ar trebui sa le aiba. Sunt atat de mandra de tine cand vad ca deja ai prieteni care iti admira sufletul.
Am stiu ca tu esti altfel si iti multumesc. Ai fost langa mine cand mi-a fost greu. Imi cer si iertare ca de multe ori eu am uitat sa iti fiu aproape.
Sa nu iti pierzi sufletul si bunatatea din suflet niciodata. Ea este cea care face diferenta printre oameni.
Anonima17191 întreabă: