Baiatul bineinteles, fata nu o sa faca niciodata primul pas. Este ca un fel de traditie si lege nescrisa sa faca baiatul primul pas, ca dup-aia lucrurile vor decurge de la sine. Imagineaza-ti cat de aiurea ar fi sa vina o fata la un baiat: hei, vrei sa fii iubitul meu?
Cine simte, ala care stie ce vrea, de preferabil e sa fie baiatul ca fetele sunt mai rusinoase si na.asa e de cand pamantul barbatul taie si spanzura mai sunt si exeptii in care si fetele fac primul pas dar sincer merg pe varianta cu baiatul e mult mai romantic si e si haios daca stii sa intri in joc si sa nu faci sa para totul rigid si fara imaginatie
Sa stii ca mai nou este la moda ca fata sa faca primul pas, lucru care imi pare absolut incredibil de ciudat. In principal baiatul/barbatul trebuie sa faca primul pas deoarece prin asta va dovedi ca el este liderul si nu femeia, deci el va trebui sa ia initiativa.
Parerea mea este ca asta depinde de situatie.De exemplu atunci cand doua pers de sex opus ar dori sa formeze un cuplu cel mai normal ar fi ca baiatul sa faca primul pas, si in majoritatea situatiilor ar trebui ca el sa faca primul pas.Dar exista si situatii in care intr-un cuplu femeia sa greseasca si atunci ea ar trebui sa faca primul pas si sa incerce sa rezolve situatia, si la fel si barbatul ar trebui sa faca primul pas atunci cand greseste.
Eu nu am vazut chestia asta niciodata. Femeia da semne, intr-adevar, dar baiatul este cel care cladeste relatia, cel care pune toate lucrurile in miscare. Faza este ca femeia intotdeauna stie ce se va intampla cu relatia, pentru ca baiatul facand mai mereu primul pas, restul depinde de fata.
normal ca nu ai vazut pentru ca asta este 1 in 1 000 000 de cazuri. Am avut ocazia sa vad un caz intr-un parc, nu-i cunosteam insa am auzit intamplator discutia datorita faptului ca erau pe o banca alaturata mie. Insa am si o amica careia ii place sa faca ea primul pas mereu, desi nu a facut asta decat o singura data.
Ceea ce spui tu se aplica cel mai des si asa este, insa de la fiecare regula exista si exceptii, acestea fiind cele mentionate de mine anterior.
DnZuuL întreabă:
kristinaaaa întreabă: