| Crazyghost a întrebat:

Intr-o relatie de ce se presupune ca baiatul plateste cand iese cu fata? Ce sens mai are asta in vremurile noastre? Eu stiam ca acest obicei e de pe vremea in care fetele stateau acasa si munceau si baietii lucrau si aduceau bani, insa in zilele de azi, ambele persoane muncesc in mod egal (sau asa se presupune). Ce rost mai are acest obicei tampit si dezavantajos pentru baiat? Mai sunt unii care spun ca trebuie sa plateasca uneori sau din cand in cand. Eu zic ca nici asa, pentru ca, simplu, nu are sens. Alta e treaba cand uneori plateste unul, alteori plateste altul, dar sa plateasca uneori baiatul si alteori fiecare pentru el tot nu mi se pare ok, asta daca nu vrea el sa-i faca o surpriza, etc. Nu doresc raspunsuri impertinente precum: "Asa trebuie".

77 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu niciodata nu platesc, ultima oara am pus jumi juma la cheltuieli, numai ca le cam place sa imi bage mana sub pantaloni apoi cand le trag un sarut imi rupe gatul ca se balanseaza pe mine laughing asa sant astea in calduri nici nu le trebuie bani ca sa te satisfaca.

| Zenithf a răspuns:

Exista costuri ascunse pe care tu nu le vezi. Trebuie sa platesti (nu intotdeauna) masa, pentru ca ea da bani pe epilat, manichiura, coafor, farduri, parfumuri, etc. Ea nu face asta din dragul de a arunca bani in vant (imi place sa cred asta) ci ca sa se faca prezentabila atunci cand iese cu tine, ca sa fii si tu mandru ca cu cine ai iesit tu.
In plus, chiar daca muncesc la fel de mult, si chiar mai mult decat barbatii, femeile sunt de obicei mai prost platite.
In plus, faci un lucru ca sa dovedesti ca esti om cu cap si stare, nu un toparlan de pe drumuri.
Esti mai lamurit acum, ce mai vrei sa-ti spun?

| DeeaMarry a răspuns:

Unele lucruri pur si simplu s-au preluat din trecut, chiar daca oamenii si conceptiile acestora s-au schimbat.
Eu una nu ma simt bine daca prietenul meu plateste, atunci cand e vorba de mai mult de un suc sau o inghetata.

| AdyAdeluş a răspuns:

Nu nu trebuie. E doar ceva de politete, de bun simt. Ca pana la urma urmei sa nu credeti ca noi fetele suntem sarace si nu putem plati straight face dar de obicei un gentelman plateste el. Nu te obliga nimeni.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu stiu cine ar presupune asa ceva, mie imi plateau gagicile nota la intalniri.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Fiindca asa e normal! Nu fi magar sa lasi fata sa plateasca! As murii de rusine sa o las pe ea sa dea un leu! Ce naiba tu nu ai mandria ta de barbat?

| Crazyghost explică (pentru FABULOSUL6000):

Nu are de-a face cu mandrie. In momentul de fata nu mai am o relatie, dar am avut si pana la sfarsitul ei am platit eu, insa acum imi dau seama ca am gresit. Nu e normal, normal e sa plateasca fiecare pentru el sau o data unul, o data altul. Tocmai pentru faptul ca am mandrie nu as vrea sa ii mai platesc. De ce sa mori de rusine? Nu amandoi aveti salariu? Cu ce e ea deasupra ta ca sa ii platesti ei?

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns (pentru Crazyghost):

Lasati-l in pace pe asta ca e terminat tare malaughing)) nu il mai bagati in seama ca nu stie sa se poarte cu o femeie laba trista stai tu cu mandria ca o sa fii o laba trista pana mori

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Crazyghost):

Ma hai sa bagam niste civilizatie in capul tau! De pe vremea oamenilor din pesteri barbatii vanau hrana! Ei aduceau tot ce tinea de supravietuire.In timp normal ca am rafinat acest instinct dar nu am schimbat esenta.Barbatii au grija de femei! Clar si fara obiectie! Daca ea vrea sa munceasca sau sa fie independenta e ok.Dar la asemenea lucruri nu e frumos, normal, civilizat sa o lasi sa plateasca! Tu esti barbatul acolo (sau asa ar trebui sa fi) si e normal sa,, asiguri'' tot ce tine de hrana.Stiu ca suna primitiv dar in subconstient asta se percepe ca fiind normal.Cum ar fi sa stai tu acasa si ea sa munceasca? Injositor, clar! Tu chiar ai pune o femeie sa plateasca consumatia? Serios!

Consumatia ei, desigur, de fiecare data. Eu trebuie sa iti bag civilizatie in capul tau, deoarece tu o dai cu pesterile. Societatea s-a dezvoltat, comportamentul intr-o relatie s-a schimbat, ambele persoane fac treaba in casa, ambele persoane aduc bani, asa mi se pare normal cel putin, atunci de ce sa nu isi plateasca consumatia fiecare o data unul, o data altul?

Dupa casatorie totul ok. Impartim tot. Dar,la o intalnire,doua,trei, noua tu platesti fiindca instinctul dicteaza. Daca nu simti asta, te compatimesc, nu esti barbat decat cu numele. Trebuie sa simti tu nevoia de a face asta pentru ea. Nu sa o pui pe ea. E aiurea. Unde mai e protectia, grija fata de ea cand tu practic o pui sa plateasca ce a mancat ca doar nu esti fraier sa dai tu banii. Tu sigur nu ai 14 ani?

| anonim_4396 a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

A fi barbat inseamna a plati o ciorba in capul tau? "Trebuie", "trebuie". Numai atat am vazut prin raspunsuri: trebuie. Cine zice ca trebuie? Cine? Referitor la faza cu pesterile, de unde stii ca barbatii se duceau la vanat si nu invers? Traisi in Neanderthal cumva?
Grija, protectie? Ce treaba au astea cu platitul mesei? Daca sustii egalitatea inseamna ca nu esti in stare sa o protejezi sau sa o iubesti? De unde veniti oamenilor?
Desigur, raspunsul tau nu putea sa nu fie complet pana nu ai bagat-o p'aia cu varsta: "sigur n-ai paispe ani"? Simteai nevoia sa arati ca ai tu 20 si un creier de basina, nu? Daca omul are 14 ani si gandeste asa eu il felicit. E mult mai inteligent decat tine si varsta ta.

Ma,ea e femeie. Gingasa, sensibila, iubitoare. E suficient asta. De partea financiara ma ocup eu.Nu o las sa miste un deget cu toata mandria ta. In loc sa o pretuiesti pe ea ca fiinta tu practic o pui la munca. Te compatimesc.Sincer.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot sa am eu un creier de basina. Bravo mie. Nu ciorba aia nenoricita conteaza,ideea de a o ajuta,de a ii face pe plac conteaza. Nu ma bag in studii care sunt pe net,cu vanatoarea. Daca o placi automat vrei sa ii fie bine. Daca nu ai grija sa manance cum ii e bine? Vorbim strict de instinctul primar, nu de emancipare. Daca eu in subconstient vreau asta, vreau sa ma asigur ca e ok, ca se simte bine, unde e problema? Dar eu aici vorbesc degeaba. Pune tu o femeie sa plateasca masa si mai vb.

Raspunsul meu e acelasi cu al lui curlyyy

Dar ea de ce nu te poate pretui pe tine?

Adevarul e ca niste studii realizate in ultimele decenii pot spune cu certitudine ca barbatii de acum milionane de ani se duceau la vanatore, in vreme ce femeile stateau in pestera si se uitau la Capatos. Ma inclin rationamentului dumitale. Oricum, sa lasam pesterile deoparte, nu ele reprezinta subiectul in cauza. Sa ne intorcem la ciorba aia nenorocita, fir-ar ea de ciorba. Uite cate comentarii la un **** de problema ce tine doar de trecerea peste niste mentalitati invechite. "Daca o placi automat vrei sa ii fie bine". Perfect de acord, perfect de acord. "Daca nu ai grija sa manance cum ii e bine?" Aici deja imi bagi cuvinte in regula si nu mai e perfect, nu mai e nici macar bine. De unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca nu mananca? Daca nu ma cunostea pe mine ce facea? Nu mai manca? Nu isi platea singura? Si atunci, cum nu am eu grija de ea? Daca ii zic sa-si plateasca ceafa de porc belgian insemna ca n-am grija de ea? Inseamna ca nu ii vreau binele? Inseamna ca nu o iubesc?
Si eu vreau sa ma asigur ca se simte bine, dar din nou, ce treaba are asta cu platitul unei mese? Faci niste analogii al naibii de proaste.
Nu, gresesti. Nu vorbesti degeaba, chiar ai sustinatori cu caru'. Eu sunt ala de vorbeste degeaba, eu ma lupt cu niste gandiri depasite de vreme, care tot odata contravin Constitutiei. Hai sa luam treaba altfel. Lumea zice ca baietelu' trebuie sa plateasca ciorbita fetitei. Bun. Nu obiectam nimic. Tot lumea zice ca exista egalitate, iar persoanele de sex feminin se bat cu pumnu-n san ca vor egalitatea asta. Bun. Nu ti se pare ca deja intervine un raport de contrarietate? Sau chiar contradictie? Eu, ca fata, vreau egalitate, dar in acelasi timp vreau ca iubi meu sa-mi plateasca ciorbita de perisoare. Pai sunt proasta? Ori vreau aia ori ailalta?
Daca ultima ta fraza a fost o propunere, hai sa mentinem obiceiu'. Ofera-te tu sa platesti consumatia unei femei, apoi hainele pe care aceasta si el cumpara, apoi mobila pe care si-o ia in casa, apoi masina pe care si-o doreste, apoi o alta masina amicului ei, care ii va deveni iubit, dar tu nu sti asta, ofera-i tot ce-ti cere ca doar na', vrei sa se simta bine. De parca s-ar marita cu ciorba nu cu tine.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma,asa cum am zis si mai sus. Pune tu o femeie sa plateasca si sa imi zici cat de bucuroasa si flatata s-a simtit.Eu raman la ideea mea invechita. In viitor presupun ca o pui sa plateasca benzina, ca doar o duci cu masina ta. Hai ma ce naiba.O sa te scuipe aia in ochii. Nu faci schimbare cu doua persoane.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru TuDorEL96):

Sincer, nu vad chiar cu cei mai buni ochi apropierile astea interumane numite relatii. Nu pot sa zic ce as face. Tot ce pot spune e ca mi-as dori ca respectiva fata sa nu fie atat de incuiata incat sa nu ma inteleaga. Atat. S-auzim de bine!

Avand in vedere ca militeaza pentru egalitate nu vad de ce nu s-ar simti flatata. Vrea drept la vot, bine, atunci sa vrea sa plateasca si ciorba pe care ea o mananca, nu altcineva. Nu cer sa-mi plateasca mie, doar ei.
Daca stabilim de comun acord sa mergem nu stiu unde, mi se pare normal sa platim amandoi, mai ales daca amandoi muncim. Daca muncesc doar eu, platesc eu. Daca eu vin cu propunerea atunci bineinteles ca platesc eu, chiar daca si ea are salariu.
Nici nu vreau o schimbare. Daca am norocul sa intalnesc o fata care gandeste ca mine, chiar nu mai conteaza cum gandesc celelalte mase de oameni.

| Duucu a răspuns:

De acord cu tine.
Hai sa spunem ca la prima intalnire faci un gest asa micut si platesti masa, doar nu e mare pierdere, insa e ultima data! Apoi sa-si plateasca singura totul, doar nu e tarfa sa profite.

| HueyFreeman a răspuns:

Ca sa fac un rezumat la majoritatea raspunsurilor: niste white knighting pe ici-colo, un gentleman aruncat aici si acolo, niste feminism invechit si mult blue pilling.

Nu, nu trebuie, dar multi pun pasarica pe un piedestal si au impresia ca au mai multe sanse la ea daca se comporta asa cum a vazut in filmele Disney cand erau mici.

Este o intalnire, nu un act de caritate, mergem undeva sa ne "simtem" bine amandoi, nu sa o distrez pe ea cheltuind banii mei.

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns (pentru HueyFreeman):

Tu esti roman sau esti vai de capul taulaughing? bagatiai ceva in gat

| HueyFreeman a răspuns (pentru Costel_Alexandru_1994):

Din moment ce m-am nascut in Romania, traiesc aici si vorbesc romaneste, pot spune ca sunt roman.

Atunci vorbeste dracu romaneste nu te mai da mare cunoscator pe aici ca esti un nimic

Am folosit cumva prea multe cuvinte? Sau sunt prea lungi?

Du-te si da-ti 2 palme poate te trezesti din visul asta urathappy invata sa vorbesti romaneste fara aere de prost care nu are o chifla in stomac

Vad ca te deranjeaza tare, atunci am sa continui.

Ok fi prost in continuare

| Crazyghost explică (pentru Costel_Alexandru_1994):

Esti prea prost. Faptul ca nu am poza pe un **** de site si ca am pus un nume random nu ar trebuie sa reprezinte nimic, asa ca nu stiu de ce tragi premise gresite. In continuare faci greseli gramaticale, asa ca nu voi continua sa iti mai raspund. Cand vrei sa vorbesti cu mine, fa-o la acelasi nivelwinking.

| Mussette a răspuns:

E ceva sa traiesti pe spinarea ei. Daca e urata, batrana si bogata, s-ar putea sa ia de suflet. Tare as vrea sa vad cum imparti nota de plata cu ea la un restaurant. Sa incepeti sa innumarati fiecare ce a mancat si cat a baut. Si sa dati cu banu sa vedeti care lasa ciubuc. rolling on the floor

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Mussette):

rolling on the floor da tu bacsis ca dau eu nota

| Mussette a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Un zambet cred ca-i ajunge. Poate si id meu... daca a servit frumos. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sigur, nu plateste el, nu te conduce el si cand te casatoresti ajungi o sclava

| Crazyghost explică (pentru anonim_4396):

De ce ajungi o sclava? Ca sunteti egali? Daca esti egala cu barbatul, esti sclava? Interesanta parere

| anonim_4396 a răspuns (pentru Crazyghost):

E bine sa nu fii cu cineva strain de tine pentru ca te va face sa suferi, daca impartiti plata ca 2 straini, la fel va fi si cand i te plangi mereu, cand trebuie sa iti imparti patul cu el, cand isi va cumpara masina fara sa stii, cand va fi atasat de lucruri mai mult decat tine, ok, daca nu esti generos nu poti sa fii fericit.
personal un om care nu plateste mi se pare un asshole, fara discutii despre egalitate, de cate ori am vazut fete dragute cu baieti urati care nu le platesc masa si ma uit la ei daca sunt monstruosi sau nu e doar lumina care le intretaie fata si tipa se uita la mine de parca i-as fura idiotul cand doar incerc sa imi dau seama cum se poate asa ceva. ar trebui sa ii plateasca tot ce vrea, si nu ma refer la o simpla salata, ar fi oribil, ci de la peste si paste la betisoare + plus 300 de euro
si pana la urma daruirea e o regula, ce primesti iei de la univers si invers

| Zom a răspuns (pentru anonim_4396):

Sincer le respect pe acele fete frumoase care ies cu baieti "urati" si isi platesc singure masa. In opinia mea sunt fete cu capul pe umeri pe care nu le intereseaza doar aspectul unui baiat. Dar stai putin... Dupa cum spui tu daca un baiat nu arata ca un top model ar trebui sa aiba portofelul gros sa compenseze asta? Dar daca fata e urata? Se aplica tot aceasta regula?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Zom):

In primul rand nici nu imi dau seama de ce exista bani si oameni care vor bani, e o prostie, e cea mai mare prostie. nu poti face nimic cu ei. suntem complet indiferenti ca alti oameni nu isi permit sa manance si tu iti permiti sa iti inviti prietena sa isi plateasca mancarea? nu mi se pare ok, oamenii care vor un capital trebuie jefuiti si apoi ucisi
nu am nimic ca e urat, anida, dar imagineaza-ti ce-i trece tipului care nu stie sa-si imparta painea prin minte,, iubita mea are picioare subtiri, fara par deloc, mmm are picioare foarte lungi si subtiri iar eu imi iubesc puta si tricoul personalizat''
era urat in completarea faptului ca idioata frumoasa nu realiza ca el nu o merita, data viitoare o sa-i care bagajul

Hai ca esti proasta. Una autentica, dar tot esti. Daca tu esti in stare sa imi explici de ce trebuie sa ii plateasca baiatul " si sa ii dea 300 de euro", esti cea mai tare. Pacat ca nu prea poti. Ce conteaza cum arata? Asa vaca materialista esti? Stii ce iti iei cu 300 de euro? Multe curve. Asa ca nu mersi, fratica, nu fac chestii fara logica, mai ales sa dau banii pe toate proastele din lume, asa ca tine.

Esti un mic pestisor cu creierul lezat si faptul ca nu ai inteles nu conteaza sper sa te calce o masina

Aha, destept raspunsul. Ce n-am inteles? Ca mai esti si retardata pe langa faptul ca esti o materialista proasta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine, atat in privinta platitului, dar si a raspunsurilor date utilizatorului Costel. Chiar e batut in cap, ca sa nu zic prost.
Pana mea, traim in secolu' 21, am inventat calculatoru' netu', "zmart fonu' " si inca mai avem prejudecati din astea cretine? De ce sa plateasca baiatul? Pentru ca sa trebuie. Jur, e cem ai stupid raspuns. Cine **** zice ca asa trebuie? De unde se nasc ideile astea preconcepute? Asta e discriminare la adresa barbatilor pe fata. O femeie care isi plateste singura e independenta, un barbat care isi plateste singur e normal. O femeie care plateste pentru amandoi e painea lu' Dumnezo', un barbat care plateste pentru amandoi e normal. O femeie care accepta ca barbatul sa ii plateasca e normala, un barbat care accepta ca femeia sa ii plateasca e fraier, prost crescut. Si astfel putem continua la infinit, situatiile avantajandu-le, bineinteles, pe persoanele de sex feminin. Eu m-am saturat de toate astea. In Constitutie scrie clar ca nu se fac diferente pe baza de sex. Atunci, din punct de vedere moral, de ce se fac astfel de diferente? Femeile au militat tot timpul pentru drepturi egale cu barbatii, iar acum ca le au, parca totusi incepe sa le placa mentalitatea invechita. Parerea mea e ca ar trebui sa ii explici clar chestiile astea viitoarei persoane cu care o sa iesi sau viitoarei tale iubite. Daca intelege bine, daca nu, inseamna ca e batuta in cap, precum utilizatorul Costel, si nu merita.

Bravo, ma baiatule, in sfarsit cineva cu cap.

Astia de au mai raspuns pe aici sunt batuti bine-n cap. Au gandirea atat de indoctrinata incat n-ai cu cine. Te lupti cu morile de vant mai ceva ca Don Quijote. Ceea ce incercam noi sa facem e ca si cum am incerca sa explicam fizica cuantica unui poet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare deloc corect ca la o intalnire sa plateasca baiatul! Toate vor drepturi egale in teorie si superioritate in practica. Au trecut vremurile cand femeile stateau toata ziua la cratita si prin urmare acum merg la munca la fel ca barbatii asa ca ar putea sa-si plateaca consumatia si sa arate ca nu s-au emancipat degeaba, dar din pacate asta nu se intampla. De ce? Nu stiu! Poate pentru ca asa e mentalitatea unora... Mie mi s-ar parea corect ca fiecare sa plateasca ce a consumat, adica iesi in oras cu o presupusa iubita nu cu o prostituata. Daca ar fi prostituata as intelege treba cu platitul, macar ti-ar iesi ceva din asta, dar asa...

| Happyjump a răspuns:

Nu in toata relația, doar la prima întâlnire, sa para un gentleman

| corhaz a răspuns:

Asa i civilizat si asa va fi mereu i o explicatie lunga acum nu am chef de zis

| Crazyghost explică (pentru corhaz):

Nu ai chef s-o zici sau nu stii? Explica "asa-i civilizat", unde scrie asta? Cine zice asta?

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Ca sa cuceresti o fata trebuie sa fi galant, manierat nu taran. Pana ajungi sa fi cu ea in casa plateste baiatul pentru ca asa e frumos pentru ca tu o inviti in oras, ce alegi sa te refuze daca nu are bani? cuceresti fata o rasfeti dar nu din prima ca dupa te ia de fraier cum ca ai bani si te sapa pana nu mai ai si te paraseste.Iao usor nu cu lucruri scumpe din prima.Iesiti in parc i-ai o punga de floricele un suc doar nu ii ceri acum bani pentru aia ca e 3 leilaughing)

Alta e sa cumperi un suc de de 3-4 lei, alta e cand mergi la restaurant sau in anumite locuri. Cine a zis ca o invit eu in oras? Poate ma cheama si ea in oras. Raspunsul "Asa e frumos" nu prea are sens. Daca nu are bani normal ca ii platesc eu, dar nu sunt taran daca prefer sa nu ii platesc partea. Cat timp amandoi avem o slujba si un salariu, nu vad vreo explicatie pentru care sa ii platesc eu, nici macar la inceput. Oricum, nu stiu ce parere imi poate oferi cineva care nici gramatica nu o o stapaneste.

Eu am impresia ca esti chiar taranhappy ce esti asa revoltat e prima ta iubita? sau esti fustrat ca nu ai iubita? nu inteleg esti foarte stresat pe tema asta nu te obliga nimeni, dar asa e frumos noi raspundem pertinent dar tu zici ca ai 12 ani si te mai plangi de munca si asa copiii ca tine nu au voie in restaurant fara un parinte esti ciudat sincer

M-am saturat de oameni prosti si analfabeti. Normal ca ma revolta cand vad ca lumea se supune unor prejudecati cretine, fara sa stie nimic despre acel obicei. Faci tu pe tipul mare, dar daca la varsta ta nu stii sa scrii... Nu ati raspuns pertinent. Raspunsuri pertinente nu sunt raspunsuri precum "Asa e frumos".

Bine ca sti tu sa "scrii" esti taran ma si oamenii ca tine ar trebui sa fie inchisi sa nu aibe voie sa discute cu oamenii normali esti taran si analfabethappy uitate la numele tau si iti vei da si tu seama. Daca iti place sa fi taran fi la tine la tara acolo

"Sa scrii" se scrie cu 2 de "i", ma boule. Vezi ca esti prost? Cum sunt eu ma analfabet? Care e problema numelui meu? In opinia mea, oamenii normali sunt oamenii care stiu sa scrie. Sa fiu inchis ca ce? Ca iti fac o observatie de genul asta? Pai oricine ti-ar face, la varsta ta nu iti mai permiti greseli de scriere.

Vad ca a mai venit nu care ii ia apararea lu ciobanu asta care nu a vazut femeie in viata luilaughing platesti daca te simti tu barbat ma nu te obliga nimeni, poti sa fii taran si la tine acasa daca tot esti nu te mai afisa nu a zis nimeni ca trebuie o faci pentru ca vrei tu.Nu vrei sa iti faca si femeia cinste acum? Cine invita plateste, fa-te de ras ca o sa iesi cu **** mea in oraslaughing sa stai sa faceti cheta pentru o ciorba ca asta mananci tu in oraslaughing ciorba. pacat de tine ca esti barbat faci de ras genul masculin

Ba baiatule, daca esti asa smecher, ti-am zis sa explici, nu sa imi zici de fiecare data cand mai vine un prost care iti ia partea. Am niste rezultate care sunt mai bune decat cel putin 90% din oamenii din tara asta. Acum ce sa fac? Sa zic ca sunt prost ca mai multi au rezultate mai slabe? NU! NU PROSTII FAC NORMALITATEA! Daca consideri ca ai dreptate, analfabetule, demonstreaz-o, ca prea tot zici ca ai dreptate.

Ce rezultate ai ma incultule stii macar ce inseamna analfabet? esti un terminat de copil care nu are viitor in rasa ta de prostlaughing) fa un bine si spanzura-te

Destept raspunsul asta. Da, baiatule, stiu ce inseamna analfabet. Imi pare rau de tine, sincer. Esti vai de capul tau. Mai bine pui mana pe o carte.

Si mie imi pare rau de tine ca esti vai mama ta si tie rusine sa spui cati 14 ani ai pe aici si ca esti un fustrat care nu are habar de viata luihappy explica ce inseamna analfabet

ANALFABÉT, -Ă, analfabeți, -te, s. m. și f., adj. (Persoană) care nu știe să scrie și să citească; neștiutor de carte. ♦ Fig. Ignorant; incult. – Din fr. analphabète. Esti cam terminat tu asa de felul tau, ai facut cv bun in viata ta sau mereu te comporti ca un ****?

Da,am iesit cu o fata in oras si am facut-o sa se simta femeie. Terminatule sa stii de la mine alfabet e cel care nu are 4 clasewinking

Normal ca in capul tau de gaina probabil ca atribui alte sensuri cuvintelor. Dar daca faci si tu un efort pe care nu l-ai mai facut in viata ta, sa deschizi dex-ul, o sa vezi ca analfabet e ce-am zis eu, nu ce crezi tu.

Bravo esti baiat ai deschis un dex fara nu puteai sa imi dai o explicatie eu te-am intrebat ce sti tu ca inseamna analfabet nu vreau definitie.Inapoiatule,m-ai tampit ca ai facut ca ai dres? ce dracu ai facut ma? ca vad ca nici poza nu ai ai un nume ciudat..lasa-te ai idei de om scos din societate.Te crezi alesul care schimba multe? si ciobanii gandesc la fel

| Sidonia07 a răspuns:

De ce vor femeile sa plateasca ele?
-ii e teama de un barbat care nu o lasa sa plateasca, ar putea fie posesiv
-deasemeni se intreaba daca barbatul care le lasa pe ele sa plateasca nu este un "mate fripte", nu o place cu adevarat sau nu este un gentleman
Regula cea mai simpla este:cine invita plateste!

| HaHaHaProductionRO a răspuns:

Omule,vad ca pe tine te doare tare de banii aia pe care ii dai. Daca tu vrei fata sa fie a ta, pai barem ai muta si muntii din loc ca sa o ai.Da-i dracu de bani, ca la un moment dat se va revansa ea prin alte metode.Asa sunt fetele,frate, le plac toate cacaturile astea dragute, si ce sa faci? Daca o vrei langa tine, fa-i pe plac, nu te lasa impiedicat de niste bancnote amarate.Ca o concluzie:sentimente mai presus de bani! Sa te simti tu bine, ca de asta traiesti, banii nu ii iei pe lumea cealalta!

| Crazyghost explică (pentru HaHaHaProductionRO):

Nu imi e de bani, dar mi se pare un lucru lipsit de sens, deoarece asta se facea pe vremea cand femeia statea si muncea in casa si barbatul aducea bani. Acum nu mai e asa, de ce sa pastram o traditie gresita?

| Simion_Ana_2000 a răspuns:

Explicatie invalida laughing