Știi că eu nu scriu romane.
Cu toate că am ideile și gândurile mele legate de masculii feroce ai zilelor noastre, sper (chiar sper!) să găsesc persoana care să mă accepte cu tot cu capricii și nebuniile mele. De ce? Simplu. Pt că și eu simt nevoia de afecțiune, de iubire, sa simt că sunt dorită de cineva, că am o relevanta anume în viața persoanei respective. Vreau sa fiu eu "totul" cuiva pentru a putea da, la rândul meu, tot. Dar, cunoscându-ma pe mine, știu ca treaba asta e aproape imposibila. Sunt un caracter dificil, complex și plin de răutăți câteodată. Nu accepta oricine chestia asta
Momentan relația. Consider că sexul fără sentimente e tot un fel de masturbare. E zero barat pe lângă ce trăiești lângă cineva pe care îl iubești, chiar dacă acel cineva refuză poate anumite practici sexuale. Nu spun că aș putea sacrifica niște pofte carnale la nesfârșit. Dar n-aș considera deloc un sacrificiu să iubesc și să fiu iubit, cu o apropiere fizică redusă, timp de câteva luni sau poate 1 an. După care aspectul sexual va redeveni mai important în cazul în care nu mi-am putut pune în practică anumite fantezii în cadrul relației. După ce voi avea însă o partidă de sex dezlănțuit, ceva mai completă, voi reveni la dorința de a avea o parteneră de viață, indiferent că din punct de vedere sexual nu e ideal totul.
Pentru mine tandrețea, îmbrățișările, sărutările sau posibilitatea de a dormi lângă cineva de sex opus fără să se întâmple nimic sunt cu mult mai importante și prețioase decât sexul. La fel cum în cazul sexului procesul de penetrare e aproape irelevant față de preludiu.
Eu și când fac doar sex, când e clar de la început că nu poate fi vorba de o relație din diverse motive, sunt foarte selectiv. Vreau să fie inclusă în pachet iubirea, exprimată prin gesturi de afecțiune. Chiar dacă vorbim doar de un one night stand sau ceva pasager, două - trei episoade.
Casanova ce faci mai? Te simti mai liber acum? Ca plutesti?
Am zis sincer ceea ce gandesc aici, Brokenico, pana la urma ai mai multe beneficii intr-o relatie, parerea mea.
Eu bateam app la ce i/ai scris lui Ana, nu ce ai raspuns pentru intrebarea asta.
Care Ana?
Golden. Esti batut in cap sau doar beat? . Am uitat la ce intrebare iti arata-i marea dragoste. Imi e lene sa caut. Am dat azi peste posturile alea.
Pai n-o cheama Ana,, ba, mai lasa berea aia...
Mie mi/a spus ca Ana Maria. M/a mintit a , vulpea
Am gasit. La asta ma refeream NEBUNULEEE. https://www.tpu.ro/......ina-2.html
Aura Maria!
Domnisoara Aura Maria imi oferiti onoarea de va intreba de ce doriti o relatie?
Am omorat pe cineva cumva?
Alege te rog o fata https://www.google.ro/......ps?/search
complet de acord cu tine drimmero, sexul e doar o satisfacere atat, relatia implica iubire, dragoste etc
nu promovez curvia si eu as alege o relatie daca as fi mai avea incredere in fete
Vai, pisi, lasă dulcegareala.
Nu-ti place dulcegareala de fel,, pisi?
"Dar nu aventura e importanta, ci o relatie serioasa, asta e parerea mea."
La asta mă refeream. Vinzi gogoși pe aici
Mi-am spus parerea, fiecare dupa cum considera, am zis ceva gresit, draga?
Pisi, bărbații ar pune mana pe ce ar apuca oricând și la orice ora, nu contează dacă sunt într-o relație sau nu.
La voi e nasol că nu aveți doar capul de pe umeri. În orice caz, lasă-mă cu basmele astea că relația e mai importantă! Când ți se pune pata pe cineva, uiți de gagică/soție etc.
Nu ne baga pe toti in aceeasi oala,e drept ca sunt unii care sunt controlati de instinct, nu de ratiune!
Daca iubesti ce ai langa tine,, nu iti lasi iubita/sotia pentru o noapte, doua, trei
Nici dacă sexul cu ea nu îți mai place și nu îți aduce nicio satisfactie?
Nici macar atunci nu as insela, daca iubesc acea femeie, sunt dedicat,, eu sunt un barbat loial, asta mi-e firea!
Dar tu?
Ca sa inteleg ca tu ai zero incredere intr-un barbat? e adevarat ca fiind intr o relatie ne poate atrage sexual o fata e adevarat ca sansa exista sa inselam dar exista si barbati care nu inseala, barbati mai putin frumosi, cuminti care nu prezinta interes ei nu au sansa sa insele, e un paradox, oamenii frumosi au sansa sa insele mult mai des, nu pentru ca ar fi mai fideli si pentru ca nu au sansa asta asa mare ca cei frumosi, desi statul cu un barbat frumos e periculos
La asta mă refeream. Vinzi gogoși pe aici
si eu as vrea gogosi, cu cat le vinde?
Vreau și eu o gogoșica. Mor de pofta.
Drimmișor nu intra in categoria ălora urâți. D-aia îl și tot contrazic.
Era un exemplu zeito, echipa arsenal are numa suporteri modele masculine sexy, hot, de asta joaca mai mult fetite la echipa lor
Vezi ce spui de Arsenal
Și da! Are suporteri sexoși.
Iti multumesc mult, draga, dar tu esti cea frumoasa, nu eu!
Nu gandi negativ, o sa ai parte si tu de iubire, stiu ca nu scrii romane, dar aveam nevoie de o explicatie in detaliu
Știi că eu nu scriu romane.
Cu toate că am ideile și gândurile mele legate de masculii feroce ai zilelor noastre, sper (chiar sper!) să găsesc persoana care să mă accepte cu tot cu capricii și nebuniile mele. De ce? Simplu. Pt că și eu simt nevoia de afecțiune, de iubire, sa simt că sunt dorită de cineva, că am o relevanta anume în viața persoanei respective. Vreau sa fiu eu "totul" cuiva pentru a putea da, la rândul meu, tot. Dar, cunoscându-ma pe mine, știu ca treaba asta e aproape imposibila. Sunt un caracter dificil, complex și plin de răutăți câteodată. Nu accepta oricine chestia asta
A începe o relație. Nici nu știu dacă aș fi pregătit acum pentru sex iar dacă aș face-o e musai să fie o persoană foarte specială.
Si noi am avut posesia net superioara fata de ei si totusi am pierdut.
Nu stiu daca urmaresti meciurile lui Arsenal,, dar daca le urmaresti stii la ce ma refer, noi am avut sistemul schimbat atat in meciul cu Stoke, cat si in deplasarea de la Pool, Kolasinac lasat pe banca, Lacazette la fel, in schimb jucand cu Welbeck care e pamant de flori, nu degeaba l-a dat afara LVG de la voi, nu stiu la ce dracu l-au adus la noi/
Eu chiar nu o vad pe United mare scula de echipa si ti-o zic cel mai sincer, de Arsenal nu mai are rost sa vorbim, suntem in declin de ceva timp
As incepe o relatie ca sa pot sa fac sex ...De ce? Pentru ca asa cred ca functioneaza
Depinde de persoana despre care vorbim, insa in cele mai multe cazuri as alege sexul. Nu vreau sa am relatie cu orice tufă care nu merita.
As face sex. E o activitate placuta, nu cred ca am nevoie de cine stie ce argumente pentru alegere. In cazul unei relatii e mai complicat. Este necesar sa fii dedicat, sa fii pregatit sa-ti modifici anumite prioritati si sa iei in calcul ideea de a-ti imparti viata cu altcineva. Plus, nu e ca si cand incepi o relatie cand ai tu chef...cel putin nu daca ai standarde ridicate. Sexul, in schimb, cam poti sa-l faci oricand fara sa-ti asumi vreo obligatie fata de partener pe viitor.
In prezent gandesc ca tine, poate ne mintim resiproc ca nu avem nevoie de iubire dar ne este frica de o dezamagire
Parerea mea e ca o relatie inceputa din nevoia de iubire e sortita esecului si din pacate multe se incep asa. O astfel de relatie va fi foarte instabila si sa va destrama la cele mai mici obstacole. Indifirent cat de "perfecta" ar fi o relatie, intotdeauna vor exista momente de distantare, fie fizica sau psihica, sau va interveni rutina, iar in oricare dintre cele doua cazuri nevoia de iubire nu va mai fi satisfacuta la fel ca la inceput si se va renunta usor la relatie. Mai ales ca pretentiile nu sunt foarte mari atunci cand se incepe o relatie din nevoie de iubire pentru ca iubirea ti-o poate oferi oricine asa ca partenerul nu va fi greu de inlocuit. Bine, fiecare are punctul lui de vedere cand vine vorba de relatii. Insa, din perspectiva mea, in momentul in care incepi o relatie, trebuie sa o faci pentru ca ai gasit o persoana alaturi de care vrei sa fii, nu pentru ca iti satisface nu stiu ce nevoie (de sex, de afectiune, de atentie). Sa nu mai zic ca daca incepi o relatie din nevoie, poti ajunge sa depinzi de partener, ceea ce te aduce la disperare uneori, care indeparteaza, iar dupa despartire poti sa intri in stadiul ala in care ai impresia ca nu vei mai gasi pe nimeni. Eh, cel putin astea sunt concluziile mele dupa ce am observat multe relatii (nu ale mele, din fericire)
Intre a face sex o data si a incepe o relatie sa inteleg ca intrebi.
Depinde de relatie in primul rand, daca e ok si din alte puncte de vedere si nu doar sexul e ok atunci aleg relatia.
Relatia. Am stat ceva timp pe bara pana la actuala prietena. Era usor sa merg intr.un club sa "agat" prima pitipoanca " care imi iese in cale dar sunt prea obsedat de santatea mea ca sa ma culc cu orice fata. Da stiu ca exista prezervative dar nu stii cand ai "bucuria" sa se rupa .
Daca s-a rupt automat te ai infectat?
Depinde mult daca intra sangele ei in contact cu al tau. E mai complicat sa zic eu. Dar na, nu mi.am batut capul. M/am axat mult pe munca si sala si cam atat. Noroc cu sala ca nu o mai intalneam pe prietena mea .
Daca se sparge penisul tau atinge vaginul? adica se sparge puternic? virusul hiv nu e doar in sange si la ea in vagin nu?
Daca vorbim de HIV cred ca ne referim mai mult la sange.
Sigur că da, domnule R.
Dincolo de faptul că sunt fata, in primul rand, sunt om. Am nevoie de dragoste ca sa funcționez. Sexul vine și el într-o relație, asta nu este o problema.
Deci niciodata nu ai accepta o aventura? apropo ai mesaj
Ar merge un one-night stand. Mă uit imediat
In orice caz sa ne protejam mereu, ce calitati ar prezenta acel barbat? a existat/ai cunoscut un asemenea barbat vreodata?
Dami te rog o explicatie mai in detaliu asupra acestei afirmati
( Am nevoie de dragoste ca sa funcționez)
Daca vrei sa-ti incepi viata sexuala, poti sa-ti faci o relatie si sa experimentati amandoi toate etapele unei relatii. Daca vrei sa faci sex si nu ai timp de relatie, dai si tu 100 de euro, dar macar sa iei ceva mai finut!
As alege clar o relație serioasa. Inca nu ma gandesc la sex. O relatie e tot ce vreau De as avea, as oferi tot ce e mai bun pentru ea. Mi-as face timp oricand si as proteja-o de orice pericol. Din păcate cei buni nu sunt cautati.
Depinde de om si starea emotionala actuala.
Daca un virgin care se stinge incet cand se gandeste " oare cum se simte? " ar avea de ales, ar alege sexul. Daca un om care a trecut deja prin diferite experiente sexuale ar avea de ales, probabil ar alege relatia
Depinde foarte mult de om. Sunt oameni care prefera o stabilitate, si oameni care prefera "dezmatul" si aventurile.
Eu daca as avea de ales, as alege relatia. De ce? Pentru ca aventurile sunt pentru liceeni si studenti. Am trecut de mult de perioada aceea si in plus, Natalia are dreptate. Ai relatie, ai si sex.
Vrei sex, doar faci sex. Vrei o relatie, intri in una. E simplu. Nu-ti face o relatie pentru sex, daca tu nu simti ca vrei cu adevarat acea relatie.