Știi că eu nu scriu romane.
Cu toate că am ideile și gândurile mele legate de masculii feroce ai zilelor noastre, sper (chiar sper!) să găsesc persoana care să mă accepte cu tot cu capricii și nebuniile mele. De ce? Simplu. Pt că și eu simt nevoia de afecțiune, de iubire, sa simt că sunt dorită de cineva, că am o relevanta anume în viața persoanei respective. Vreau sa fiu eu "totul" cuiva pentru a putea da, la rândul meu, tot. Dar, cunoscându-ma pe mine, știu ca treaba asta e aproape imposibila. Sunt un caracter dificil, complex și plin de răutăți câteodată. Nu accepta oricine chestia asta
As incepe o relatie ca sa pot sa fac sex ...De ce? Pentru ca asa cred ca functioneaza
As face sex. E o activitate placuta, nu cred ca am nevoie de cine stie ce argumente pentru alegere. In cazul unei relatii e mai complicat. Este necesar sa fii dedicat, sa fii pregatit sa-ti modifici anumite prioritati si sa iei in calcul ideea de a-ti imparti viata cu altcineva. Plus, nu e ca si cand incepi o relatie cand ai tu chef...cel putin nu daca ai standarde ridicate. Sexul, in schimb, cam poti sa-l faci oricand fara sa-ti asumi vreo obligatie fata de partener pe viitor.
Daca vrei sa-ti incepi viata sexuala, poti sa-ti faci o relatie si sa experimentati amandoi toate etapele unei relatii. Daca vrei sa faci sex si nu ai timp de relatie, dai si tu 100 de euro, dar macar sa iei ceva mai finut!
Depinde de om si starea emotionala actuala.
Daca un virgin care se stinge incet cand se gandeste " oare cum se simte? " ar avea de ales, ar alege sexul. Daca un om care a trecut deja prin diferite experiente sexuale ar avea de ales, probabil ar alege relatia
Depinde foarte mult de om. Sunt oameni care prefera o stabilitate, si oameni care prefera "dezmatul" si aventurile.
Eu daca as avea de ales, as alege relatia. De ce? Pentru ca aventurile sunt pentru liceeni si studenti. Am trecut de mult de perioada aceea si in plus, Natalia are dreptate. Ai relatie, ai si sex.
Relatia. Am stat ceva timp pe bara pana la actuala prietena. Era usor sa merg intr.un club sa "agat" prima pitipoanca " care imi iese in cale dar sunt prea obsedat de santatea mea ca sa ma culc cu orice fata. Da stiu ca exista prezervative dar nu stii cand ai "bucuria" sa se rupa .
Depinde mult daca intra sangele ei in contact cu al tau. E mai complicat sa zic eu. Dar na, nu mi.am batut capul. M/am axat mult pe munca si sala si cam atat. Noroc cu sala ca nu o mai intalneam pe prietena mea .
A începe o relație. Nici nu știu dacă aș fi pregătit acum pentru sex iar dacă aș face-o e musai să fie o persoană foarte specială.
Daca se sparge penisul tau atinge vaginul? adica se sparge puternic? virusul hiv nu e doar in sange si la ea in vagin nu?
Casanova ce faci mai? Te simti mai liber acum? Ca plutesti?
Am zis sincer ceea ce gandesc aici, Brokenico, pana la urma ai mai multe beneficii intr-o relatie, parerea mea.
Eu bateam app la ce i/ai scris lui Ana, nu ce ai raspuns pentru intrebarea asta.
Golden. Esti batut in cap sau doar beat? . Am uitat la ce intrebare iti arata-i marea dragoste. Imi e lene sa caut. Am dat azi peste posturile alea.
Am gasit. La asta ma refeream NEBUNULEEE. https://www.tpu.ro/......ina-2.html
Intre a face sex o data si a incepe o relatie sa inteleg ca intrebi.
Depinde de relatie in primul rand, daca e ok si din alte puncte de vedere si nu doar sexul e ok atunci aleg relatia.
Momentan relația. Consider că sexul fără sentimente e tot un fel de masturbare. E zero barat pe lângă ce trăiești lângă cineva pe care îl iubești, chiar dacă acel cineva refuză poate anumite practici sexuale. Nu spun că aș putea sacrifica niște pofte carnale la nesfârșit. Dar n-aș considera deloc un sacrificiu să iubesc și să fiu iubit, cu o apropiere fizică redusă, timp de câteva luni sau poate 1 an. După care aspectul sexual va redeveni mai important în cazul în care nu mi-am putut pune în practică anumite fantezii în cadrul relației. După ce voi avea însă o partidă de sex dezlănțuit, ceva mai completă, voi reveni la dorința de a avea o parteneră de viață, indiferent că din punct de vedere sexual nu e ideal totul.
Pentru mine tandrețea, îmbrățișările, sărutările sau posibilitatea de a dormi lângă cineva de sex opus fără să se întâmple nimic sunt cu mult mai importante și prețioase decât sexul. La fel cum în cazul sexului procesul de penetrare e aproape irelevant față de preludiu.
Eu și când fac doar sex, când e clar de la început că nu poate fi vorba de o relație din diverse motive, sunt foarte selectiv. Vreau să fie inclusă în pachet iubirea, exprimată prin gesturi de afecțiune. Chiar dacă vorbim doar de un one night stand sau ceva pasager, două - trei episoade.