| RAY a întrebat:

Intre unu cu fața atractiva dar mic de inaltime vs unu inalt cu o fața neatractiva ce ai alege?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Majoritatea ar elege unu cu fata atractiva si de inaltime mic, pentru ca figura exprima majoritatea trasaturilor masculine neceare, inaltimea e un plus dupa ce figura a trecut testul. Intre unu cu figura misto si mai mic, si altul la fel cu inaltime mai mare, il va alege pe al doilea, dar aia e alta situatie.

133 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu sunt fată, dar iti spun sigur 100% ca faţa conteaza cel mai mult! Ai incredere in ce spun! Poti sa fi si de 2m, daca esti urat nu te va anvantaja, pentru ca fetele vor gene bune! Da, inaltimea e o gena buna, dar trasaturile faciale sunt totul!

| RAY explică (pentru anonim_4396):

O fata atraciva inseamna gene bune?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Da,pentru ca nu e ceva ce poti imbunatatii drastic facand diverse lucruri, nu e ca musculatura sau greutatea, care nu sunt total genetice(adica da, sunt influentate de gene, dar pot fi schimbate in mare parte din cazuri)

De acord nu iti poti schimba forma fetei dar ce sa facem serban asta e, eu mai ma uit la doc despre unele pers cu dizabilitati ei ma motieaza cel mai mult, fata ta este de nota 7

| SLS92 a răspuns:

Subscriu la ce a zis SERBAN >) n-are alege nimic ( cunosc cazuri de ce zici tu aici SINGURI in ambele variante ) nici macar o grasa cu aspect de 3-4 nu va accepta asa ceva pentru ca ele vor baieti de minim 7/10 cum se spune la americanii IT'S OVER nu stiu la ce mai tot speri prin intrebarile astea omule, iti inteleg, durerea, frustrarea, dar incearca sa faci ceva pozitiv cu viata ta sa te dezvolti in alt sens sa uiti de creaturile astea ordinare care se fac cu greu intelese CARE VOR TOTUL PE TAVA CE E MAI BUN DE LA UN BARBAT! Ce poti sa mai repari tu dupa 30 de ani, crezi ca mai poti trai dragostea adevarata aia din tinerete de la 18 ani, consideri ca mai poti experimenta asa ceva, cand esti trecut de 30 de ani si nu ai experiente minime cel putin cu femeile, fii serios omule, incearca sa te impaci cu ideea, eu te inteleg cel mai bine sunt in aceiasi situatie si am luat totul ca atare! asta e soarta unora

| RAY explică (pentru SLS92):

Una o fii si pentru noi undeva in lumea asta mare

Eu ma intalni cu una avea un trup hot dar avea o fata urata, deci conteaza fata mult

anonim_4396

In realitate am o fata care nu nici de 7, majoritatea fetelor care nu ma cunosteau si doar imi vedeau fata mi-au dat in mare parte nota 5! Deci csf, Ray, voi fi si eu in aceeasi situatie ca tine cel mai probabil! Iar cazurile alea pe care le-ai vazut cu oameni handicapati si cu femei superbe sunt cazuri rare!

Ce varsta ai?

anonim_4396

Am 17 ani!

Ce inaltime ai? eu nu cred ca esti de 5

anonim_4396

Am 1, 80.Sunt slab pentru aceasta inaltime, si probabil de aia am primit doar 5.Insa voi rezolva asta in curand, sper eu.

Sa faci culturism serban

| SLS92 a răspuns (pentru RAY):

Eu am 1.70 la 28 de ani si tot slabut sincer deja sunt MORT PE INTERIOR! e TRAGIC pentru mine dar efectiv trebuie sa ma impac cu ideea cu gandul CA AM TRAIT DEGEABA PE PAMANTUL ASTA

Mereu exista o solutie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SLS92):

Doar pentru ca nu ai reusit sa fi cu o femeie nu inseamna ca esti degeaba pe pamant!

anonim_4396

Mai,o sa incerc tot posibilul odata ce intru la facultate sa-mi fac o relatie, iar pana atunci voi face ceva sport! Acum din nou legat de nota mea, uite:https://linksharing.samsungcloud.com/vOZKjpWqX7SE Am incarcat niste poze cu mine de ieri, spune-mi ce crezi!

Ce soluție sa mai existe ma esti nebun, eu nu te inteleg pe tine ma jur, la ce mai speri omule, iti place sa te minți singur ..incredibil, nu mai zic nimic...tu spera ca mai ai sanse până la 60 de ani sa te insori

Fii atent, evolutia inseamna adaptare, deci orice fiinta incearca prin orice modalitate posibila sa se adapteze, daca ai bani poti vedea de o sugar baby de exemplu

| Ofiintă a răspuns:

Nu fac alegeri până nu se concretizează în sinea mea faptul că mă atrage unul dintre ei.

Cate abordări ai facut frate, ma refer interacțiuni cu fete, ti-a dat vreuna o șansă, daca te-au refuzat 20 te vor mari refuza si alte 60 lol

Nu vreau sa te mint sau sa te supar, dupa ce ti-am vazut pozele cam de nota 5 esti, fata este foarte asimetrica, fara ochelari ai ajunge si la 4 chiar

anonim_4396

Da,ma gandeam eu!

Acum ce sa facem sa ne sinucidem ca nu atragem sexul opus? eu nu ma voi intalni cu nici una pana nu ajung la un imc normal, asta va fi in decembrie cei mai devreme posibil, gandeste-te ca am avut 30 de kg pe plus, acum mai am jumatate, nu e usor asta, incerc pe retele sociale si e adv primesc multe refuzuri, de asta nici numai discut cu fete ca nu vad rostul, ele ma baga in freindzone si se folosesc de timpul meu

| SLS92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta în condițiile în care o grasă cu aspect de 3/4 se duce spre băieți de 8/10 ca sa punem punctul pe I

Fi fara griji ca nici eu nu sunt fat frumos din lacrima, tot pe acolo is eu tu macar esti inalt ai 1, 80 o inaltime foarte buna

Ce sa faci iti trăiești viata sau te sinucizi, nu ai CE SA FACI sa le violeze pe strada, poate merita pentru câțiva ani de parnaie

| SLS92 a răspuns (pentru SLS92):

Nu e vorba de sinucis, oricum după 30 de ani se instalează monotonia în relatii ( acasa, munca, copii etc )si o sa te simti tot singur ca tu ai nevoie de afectiune, lucrul pe care trebuia să îl experimentezi din scoala...e ca si cand ai fi un copil care a ajuns la 35-40 dar care nu s-a maturizat ..de asta spun ca problema în sine a persoanelor aflate in starea noastră e mai gravă decât ai crede

Da sens vieti tale

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi ca ti-ai pus poza invers, intoarce-o si pune-o iar, eu ti-am intors-o, ai primit cinci ca nu ai figura de catre alfa, de aia. Nu prea ai ce sa rezolvi, esti asa la un minim poate, dar e doar o parere, fetele vor da verdictul in sens cate te plac, cate se simt atrase de tine. Fa si sala sa vedem cum o sa fie, dar figura cam tot aia ramane.
Sunt atrase de tine? Ca unu aratos de pe la 16 ani absoarbe priviti multe.