| RAY a întrebat:

Intre unu cu fața atractiva dar mic de inaltime vs unu inalt cu o fața neatractiva ce ai alege?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Majoritatea ar elege unu cu fata atractiva si de inaltime mic, pentru ca figura exprima majoritatea trasaturilor masculine neceare, inaltimea e un plus dupa ce figura a trecut testul. Intre unu cu figura misto si mai mic, si altul la fel cu inaltime mai mare, il va alege pe al doilea, dar aia e alta situatie.

133 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns (pentru SLS92):

Exact, incredibil dar adevarat cate erau pe el! Nu sa il tineti in apaluze, dar sa nu aveti nici o treaba, ca omu nu e vinovat ca e asa, asa i-a dat natura, si daca lua bataie ce se schimba? Nu se schimba nimic, nu deveneati voi ca el, deci era nonsens.
Figura a fost proba eliminatorie, chiar daca era scund si fara muschi, vezi? Exact ce am zis eu inainte sa aflu de colegul tau.

| SLS92 a răspuns (pentru Mosotti):

Bine hai sa sa schimbam subiectul ca sparg in p l m laptopull

Pai asta e subiectul aici! Daca schimbi subiectul dai in offtopic.

E normal sa simti furie cand nu ai castiga loteria geneticii la nastere prietene, crede-ma ITI VINE SA O IEI RAZNA DE TOT sa te duci in p l m pe LUNA

Corect! Dar eu nu am zis de asta, am zis ca nu avea vina ala, e una sa ai furie pe soarta, lucru perfect normal, si alta pe un om care nu e vinovat de soarta noastra.

Ala mi-a aratat realitatea, ****-as pe norocul' lui sa ma *** de soarta ce a avut de cand l-a ca ca t masa

| SLS92 a răspuns:

Da lasand problema asta la o parte, eu va intreb pe voi cum faceti fata cand parintii va alinta ''frumosul'' meu etc cum le raspundeti laughing bine eu am mai patit asta acum recent si am facut intr-un fel sa ma lase in sfarsit in pace cu minciuna asta laughing

Mda. Ce sa zic. Insa pana la urma de ce erau asa suparat? Hai sa o luam si asa.

Si daca n-ai avea la o adica gagica ce? Sunt atatea de facut in viata placute. Tu crezi ca e mare lucru? Nu e, faci un sex care dureaza in punctul maxim un 10 secunde si atata, in rest? Mai nimic. Ai manuta, ai si uneori de dus la alea platite, nu ai treaba, eu asa faceam.

Lol, pentru unul care nu a avut o prietena in viata lui, sexul e TOTUL

Atunci ce sa zic, daca pentru tine doar asta e important nu e ok, sunt atea de facut, si asa daca te agiti tot aia e, deci nu e util. Ti-am zis ca ai si maini, ai si la platit, asta poti face, nu sa stai mereu suparat pe ce nu poti face.
Da imi parea si mie rau inainte, dar eu aveam depresia care ma facea ca exagerat sa fiu suparat pe niste chestii, dar cand eram ok, nu aveam treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SLS92):

Exact! Si ce ma doare si mai tare e ca ai mei chiar arata bine! Tata are o fata foarte masculina, si avea si cand s-a insurat cu mama, chiar daca era slab, era frumos! Si mama e o femeie foarte frumoasa, deci nu-mi explic de ce eu trebuie sa arata asa naspa! Asta face durerea sa fie si mai nasoala!

| SLS92 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am avut o reactie foarte urata, recent cand efectiv maicamea nu ma scotea din linguseli ( am trantit ceva de pereti ) si i-am zis sa termine odata sa vada realitatea, stadiul in care ma aflu de ani de zile raportat la rudele mele care la varsta mea au deja si doi copii. Ziceai ca o alearga politia asa fugea cand ii explicam chestiile astea, nu vroia sa le auda, pentru ca stie ca am dreptate

| Anonima163333 a răspuns:

Cel scund cu fata atractiva, clar.