Nu are cum. ca sa ramana insarcinata trebuie sa aiba contact sexual cu un baiat.
Cu sfantul duh, poate, dar ar fi o minune.Sa trecem la lucruri serioase, intra in privat sa va recomand niste carti. Oare o prietena sau tu? tu ce cauti aici? CATI ANI ZICI CA AI?
Daca noi femeile am ramane insarcinate asa usor, in urma unei masturbari, atunci tu care crezi ca mai este rolul barbatului in reproducere?
))))))))))))))))))))))))))))))
Pai cum ma sa raman insarcinata de la masturbare ?
Ca sa ramai insarcinata iti trebuie si sperma...
Daca se intampla asta, noi barbatii eram carpe de sters acu... din fericire nu se poate
cat despre prietena ta spune-i sa isi gaseasca un partener, sa renunte la mansturbare ...sunt destui care s-ar oferi pentru asa ceva
Sigur intreaba prietena ta?Oare nu intrebi tu?Auzi cum sa ramai insarcinata daca nu ai avut contact sexual cu un baiat.Fac si eu ca luchass iti ies copii in forma de jucarii erotice
bye
))))))) Cea mai tare intrebarea a anului ))) daca nu ii Fecioara Maria atunci nu, nu ii insarcinata ))))) oricum mersi pentru intrebare mi-ai facut ziua mai buna
Nu poti ramane draga, trebuie sa ai un contact sexual cu un baiat, nu de la masturbare
Pt a ramane insarcinata sa faci sex cu un barbat, iar acesta sa ejacuieze sperma, de la masturbare in niciun cAZ!
anonim_4396 întreabă:
anzhyno întreabă: