anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare baietilor! va deranjeaza daca labiile fetei cu care faceti dragoste e mai mare decat normal?

15 răspunsuri:
| JoK3Rul01 a răspuns:

Cu cat ai mai mare cu atat ai mai bine, mie imi place sa fie o senzatie mai speciala, pentru ca sunt obisnuit cu marele, la mine tot ai marelaughing

| MrAlex a răspuns:

Nu conteaza

| EuCuTine a răspuns:

Nu este o problema sau o rusine anatomia este diferita la toti oameni si toti avem ceva ciudat.
Sa sti ca daca ai labiile mai mari si baiatul sti sa lucreze acolo jos putin o sa ai parte de super senzati dar repet daca stie sa lucreze big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da, e caz de sinucidere.

| Azre a răspuns:

Cu cât sunt mai mari cu atât seamănă mai mult cu un Hamburger rolling on the floor

| Neinteresantul a răspuns:

Nu

| eurynomus a răspuns:

A mai fost intrebare asta pusa un pic mai sus, tot u esti aia?

| tubica a răspuns (pentru eurynomus):

Nu.Eu n-am intrat deja de mult timp aici.

| DeeaMarry a răspuns:

In cazul in care nu romanca imi retrag spusele.
Faci greseli gramaticale foarte grave, dar se pare ca te preocupa mai mult marimea labiilor. Greseli demne de o manelista. Felicitari!
Plus ca niciun baiat nu ar putea fi deranjat de o chestie atat de minora, daca te iubeste.

| Fast92 a răspuns:

Nu ..este chiar o fericire pentru minehee hee.

| tubica a răspuns (pentru DeeaMarry):

*sunt mai mari decat normal*

E mai bine asa draguta? sunt om, gresesc si eu.Scuza-ma.Arunci cu vorbe la adresa unei persoane pe care nici n-o cunosti.Bravo.

| eurynomus a răspuns (pentru tubica):

Ok, scuze... o sa ti raspund la intrebare atunci mai pe larg dar pe mess daca nu te deranjaza, am idul: eurynomus3free

| athos01 a răspuns:

Nu ma deranjaza cu nimic marimea labiilor daca vrei sa ma vb da add la mrns_adrian

| ScreamoTime a răspuns (pentru Azre):

rolling on the floor

| Azre a răspuns:

Dovada că am dreptate.

xxxbunker.com/6189406.jpg