Si eu am trecut prin ce treci tu. Am suferi aproape un an dar important este sa ai puterea sa mergi mai departe si sa nu te lasi doborata. Invata sa oferi dragostea ta fara sa iti fie frica ca ai sa suferi din nou pentru ca ai putea sa intalnesti baiatul perfect pentru tine si sa-l pierzi de frica sa nu suferi din nou. Sfatul meu: mergi inainte pentru ca timpul va vindeca ranile si nu te lasa doborata de suferinta
Viata e o c**** nedreapta si nu ai ce sa faci.
Nevermind, o sa ajungi sa fii fericita si fericirea din acel moment bate tristetea de acum.
Bafta.
Se numeste "fostul" pentru ca a fost in trecut si nu o sa mai fie. O sa fii deprimata ceva timp, dar va ramane unde-i este locul - in trecut. Daca el a fost cel mai bun tip care l-ai intalnit pana acu nu inseamna ca e unicul si cu cat cauti mai tare cred ca nu ai sa gasesti ce vrei, e ca si cum ai cauta acul in carul cu fan.Iar ideea cu incercatul mai multor barbati sa vezi care se potriveste nu e prea buna, tipul ideal nu-l gasesti sarind din floare-n floare. Tu vrei acu un tip care sa te consoleze? nu cred ca vei gasi consolare ci o sa te deprimi mai tare. Sau vrei o clona a fostului? Nu o sa gasesti. Fiecare dintre noi e diferit, poti sa-ti petreci toata viata cautand un tip la fel ca fostul, nu o sa gasesti. Daca vrei sa-ti irosesti timpul cu asa ceva nu ai decat, e viata ta, dar cred ca-ti doresti ceva mai bun de la viata, asa ca treci peste, bucura.te de viata, iesi cu prietenii, distreaza.te, iar tipul ideal va veni cand nu te astepti. Lasa trecutul in urma si traieste fiecare clipa din prezent pentru ca viata e scurta si trebuie s-o pretuiesti si s-o traiesti din plin. Gandeste.te bine. succes