Mda, adevarul e ca e superb sa se f**a precum cainii o femeie, cu cate unul in fiecare gaura. Asa da cadou.
Clar asta nu se intampla daca barbatul o iubeste cu adevarat pe femeie. Atat si barbatul, cat si femeia ce se iubesc, au aceeasi mentalitate "a/al mea/meu! nu impart cu nimeni!"
Nici daca nu as iubi-o si sa fie doar o pasiune minora sau nu stiu, nu as veni cu inca doi, poate doar sa vreau sa ma despart de ea si sa nu o las singura. Dar sa lasam asta, adresa?
Hai sa lasam tot. Cred ca e mai bine asa!)
Sigur, o seara buna iti doresc, sper ca nu te-ai suparat, doar glumeam
Si daca isi testeaza iubita?! dupa ceva timp nu-i va mai placea cadoul oferit si relatia se poate destrama. Sau daca iubita mai vrea astfel de cadouri?!
Luam doar cazul precizat, e doar un cadou sau sotul/iubitul grijuliu vrea sa i indeplineasca o fanteziei sotiei/iubitei. Nu luam cazurile cu daca ar fi!
Atunci sa se bucure de cadou: "calul de dar nu se cauta la dinti! "
Deci in total 3...adresa?
Zicea ceva de sot/ iubit... Nu necunoscuti!)
Nu conteaza, facem cunostinta atunci Dar din cate inteleg eu sotul/iubitul trebuie sa vina acasa cu doi tipi, chiar daca tu nu-i cunosti, zi-mi adresa si astept sa ajunga si sotul/iubitul, sunt rabdator. (Nu te supara, e doar o gluma)
Nu ma supar, stai calm!) pai da, sotul sau iubitul trebuie sa vina acasa cu unul sau doi tipi, dar... evident sunt cunoscuti! Daca nu de mine, cu siguranta de el!>:p
Il astept la poarta/jos la scara...pana ajungem in dormitor il cunosc mai bine decat il cunosti tu.
Niee. Astea-s viseeee, maaai!
Pai sunt vise pentru ca nu-mi dai adresa
Fantezii, nu vise! lasa adresaaa!
Stai ca nu m-am prins , m-ai bagat in ceata, deci sotul 1 si inca 2 da, dar cu 3 nu, care ar fi sotul si inca doi...
Trebuia sa fii citit cu atentie, sotul si inca unul...adica cu inca 2, nu sotul si altiidoi, adica 3. Ar fi o fantezie sa o mai faci cu 2, lasand deoparte sot/iubit.
Cuvantul cheie sau, scuze nu l-am vazut
Pai... Nu cred... cat de frumosi si bine facuti ar fi, nu cred ca as putea sa fac asa ceva. + ca trebui sa-mi pasterz mandria ca femeie! __-
Mutubal întreabă: