Si daca isi testeaza iubita?! dupa ceva timp nu-i va mai placea cadoul oferit si relatia se poate destrama. Sau daca iubita mai vrea astfel de cadouri?!
Pai... Nu cred... cat de frumosi si bine facuti ar fi, nu cred ca as putea sa fac asa ceva. + ca trebui sa-mi pasterz mandria ca femeie! __-
Luam doar cazul precizat, e doar un cadou sau sotul/iubitul grijuliu vrea sa i indeplineasca o fanteziei sotiei/iubitei. Nu luam cazurile cu daca ar fi!
Nu conteaza, facem cunostinta atunci Dar din cate inteleg eu sotul/iubitul trebuie sa vina acasa cu doi tipi, chiar daca tu nu-i cunosti, zi-mi adresa si astept sa ajunga si sotul/iubitul, sunt rabdator. (Nu te supara, e doar o gluma)
Nu ma supar, stai calm!) pai da, sotul sau iubitul trebuie sa vina acasa cu unul sau doi tipi, dar... evident sunt cunoscuti! Daca nu de mine, cu siguranta de el!>:p
Il astept la poarta/jos la scara...pana ajungem in dormitor il cunosc mai bine decat il cunosti tu.
Mda, adevarul e ca e superb sa se f**a precum cainii o femeie, cu cate unul in fiecare gaura. Asa da cadou.
Clar asta nu se intampla daca barbatul o iubeste cu adevarat pe femeie. Atat si barbatul, cat si femeia ce se iubesc, au aceeasi mentalitate "a/al mea/meu! nu impart cu nimeni!"
Nici daca nu as iubi-o si sa fie doar o pasiune minora sau nu stiu, nu as veni cu inca doi, poate doar sa vreau sa ma despart de ea si sa nu o las singura. Dar sa lasam asta, adresa?
Sigur, o seara buna iti doresc, sper ca nu te-ai suparat, doar glumeam
Stai ca nu m-am prins , m-ai bagat in ceata, deci sotul 1 si inca 2 da, dar cu 3 nu, care ar fi sotul si inca doi...
Trebuia sa fii citit cu atentie, sotul si inca unul...adica cu inca 2, nu sotul si altiidoi, adica 3. Ar fi o fantezie sa o mai faci cu 2, lasand deoparte sot/iubit.
Atunci sa se bucure de cadou: "calul de dar nu se cauta la dinti! "
Mutubal întreabă: