| Deeiu a întrebat:

Intrebare: Cum se excita un baiat? >:
Cum ati reusit voi fetelor sa-i excitati? Cat despre baieti: as vrea sa-mi spuneti cat de des reusesc fetele sa va excite.hee hee
Eu am impresia ca voi baieti va excitati greu.laughing
Si daca i-ati excitat, cum v-ati dat seama ca ati reusit [asta doar pentru fetehee hee]?
Uimiti-ma cu >raspunsuri: devil

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Se excita atunci cand il atingi intim sau te freci de el. Desigur, depinde cat de 'rezistent' e baiatul sau cat de buna esti!
De observat, se observa imediat pentru ca 'asa e de la mama natura', eventual te freci cu soldul de zona lui intima si daca e taresmug. Daca e tare, e de binehee hee
Iti dai seama imediat, dar trebuie sa ai si putina experienta ca la unii nu prea se observawinking

27 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Tine-ma bine ca am ametit.

| MisterKat a răspuns:

Intrebarea ta m-a excitat happy
Oh "nu stiu dc", dar "eu" am impresia ca tu vrei sa ne "excitzi"
Voi ce "spune-ti"? laughing

Acum sa fim seriosi, precum aceasta intrebare.
Pentru a excita trebuie sa urmezi urmatorii pasi:
1) sa chemi individu' la tine acasa(vezi daca mama si taticu' au plecat la munca, acolo in schimbu' 3).
2) vezi sa ai seminte in casa, un pachet de tigari (din alea fine, ca doar si tu esti fata fina, nu?), un bidon de cola sau un suc de la dozator.
3) ah! vezi inainte sa ai curent in priza, o sa iti spun de ce mai tarziu.
4) tu te pregatesti in baie, stai acolo, te faci frumoasa (nu ca nu ai fi), te dai cu niste manjeala pe buze (adica cu ruj din ala tipator la culoare, un roz sau un rosu din ala aprins, desigur sa aiba ceva sclipici, trebuie sa straluceasca obiectu' muncii. Apoi iti faci freza, bagi tot tubul de spuma, gel cu 1 leu borcanul sau alte cosmetice. Dai pe tine o tona de parfum, pana cand iti vine sa stranuti atunci vei stii ca e momentul sa te opresti din parfumare(nu?! doar trebuie sa mirosi ca o floare). Iti iei niste haine sexoase, un sutien(precum are Pamela Andreson), no, daca are si push-up e perfect. Apoi iti iei o bluza din aia semi-transparenta. Apoi iti iei niste panatlonasi la fel de transparenti. Apoi te mai uiti in oglinda, mai faci niste poze inainte de munca, verifici daca mai ai ruj pe buze, faci o poza, ranjesti un pic ca altfel nu o sa ai succes pe hai faiv. Ah! Nu uita spala-te pe dinti, nu vrei sa ramana urme de mancare, nu?!
5. Vine individu', iti bate inima tare tare, ca la un iepure fricos.
6.Iti iei o cana de apa cu tine si cand intra invidu' te faci ca ai scapat cana de apa pe tine, pe acel tricou semi-transparent.
7. Ala o sa faca niste ochii mari, ramane uimit.
8. Pui o manea(de la tv - ia vezi ai curent?! vezi intrebarea 3), dai pe Taraf tv sau pe Etno tv, bagi niste "muzica", mai bagi un pic din Inna(ca doar esti cool, nu doar fan manele) si te apuci sa dansezi, ma rog dansul pinguinului, asa de incalzire; in timp ce dansezi te gandesti ce sa faci sa termini mai repede si sa te apuci de munca.
9) Opresti muzica si ii spui individului sa se opreasca din dansat pentru ca tu ai treaba, ala se va opri, tu te apuci sa fii o fiara, pui o melodie din aia (Baby. you can leave your hat on., din aia pe care o auzi la tv cand fac striptis), si incet-incet...
10). S-a prins individu' ce doresti, l-ai "excitat"...
11) -------------
12) Finalul metodei de excitare.
13) Hepi End

No, Vrem sa ne uimesti tu cu raspunsuri laughing

| Sniper a răspuns:

Mai asteapta sa cresti, si o sa aflii singurawinking.

| m4them4tic a răspuns:

Foaaarte tare MisterKat. Urmeaza pasii recomandati de el/ea si sigur o sa iasa, ai grija sa ai curent ca altfel o dai in bara. LOL

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie pus la cele mai grele munci de prin casa intii. Dupa aia un dus cu apa rece. Efect garantat.Se excita instant.

| chelutzul a răspuns:

Quote "
Io am impresia ca voi baieti va excitatzi greulaughing"
tinand cont ca femeile pot avea orgasm de mai multe ori pe noapte si barbatul o singura data (la putere maxima) cam ai drepate la faza asta rolling on the floor

| Mystique a răspuns:

Eu sunt fata, asa ca iti rasp la a2-a intrebare: crede-ma ca o sa simti cand o sa fie tipul excitat, eventual il si vezi laughing dar de ce esti atat de curioasa?winking vrei sa iti testezi puterea de seductie si sa exciti cat mai multi baieti? ohooo...glumeam happy ti-am zis :o sa iti dai u seama cand se intampla asta pentru.ca la baieti, spre deosebire de fete, se observa cand sunt "turned on" happy

| Bacemi a răspuns:

Iti garantez ca si voi fetelor va excitati destul de usor, si sunt unii baieti care isi dau seama de asta. Totul depinde de modul in care te atrage o persoana.

| SexyChick a răspuns:

Poti oarecum sa ii dansezi cu fundul...in jurul penisului.laughing
adica sa dansezi pe el happy
stiu un prieten care se excita la maxim la faza asta tongue

| CevaNormal a răspuns:

Iti dau un sfat bun, sa nu faci abuz din toata chestia asta, ca ai sa te arzi rau de tot, nu toti baietii sunt la fel, pur si simplu ai grija la faza asta si cu cine, dar daca vreai sa le folosesti in scopuri bune si in mod serios, atunci iti dau un sfat, la aspectul tau fizic exterior poti sa seduci si sa exciti orice baiat pe care il vreai, numai sa stii timpul potrivit, baftawinking

| Pho3nix a răspuns:

I se ridica blugii in fata.laughing

| Hombre a răspuns:

Noi barbati greu? Numai intrebarea care ai pus-o si-mi trosnesc atele de la nasturi slitului. Daramite sa fii langa mine...

| omudinliftutau a răspuns:

Pai fiecare are partile lui de excitatie, mie-mi place foarte mult cand sunt cu EA in pat si coboara cu manuta ei usoor pe piept>burta>mana in pantaloni, daca ma intelegibig grin

| negatiw a răspuns:

Pe mine ma exita mult cand ma "pupa" pe gat smug :X
incearcahee hee
si app MisterKat esti tare ma =) laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce crezi asta? Daca ti s-a intamplat asa ceva inseamna ca acel baiat nu era atras deloc de tine.Iti spun eu ca daca baiatului te place cu adevarat este imposibil sa nu se excite repede.Bineinteles sunt si baieti care se excita greu, dar foarte putini.
Pe mine sincer o fata daca imi place nu-i ia deloc mult timp sa ma excite. Tare intrebarea.

| Bog a răspuns:

In timp ce-l pipai asculta-l cum sufla big grin blushing iti vei da seama ft usor ce vei face pe urma big grin La mine, faza cu excitatul tine de felul persoanei, nu neaparat cel fizic ci mai degraba sentimentele ce ne leagahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi am dat seama ca reuseam, ca in timp ce faceam dragoste imi spunea cat de bine se simte.si cat de mult ii place unele pozitii cu mine.sau cat de mult ii place cand respir.asupra buzelor lui, apoi la urma. mi a spus ca s a simtit foarte bine cu mine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca daca il maingai pe burta usor sau il sauri pana la baza pantalonilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Al meu doar daca il vedeti ramaneti gravidelaughinglaughinglaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru al il excita cel mai simplu te urci pe el si il calaresti se va prinde ca esti in calduri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-ai dus la un biata si l-ai lasat sa iti puna mana unde vreau sau esti mai indrazneata ca sa il aitngi unde trebuie e ruptlaughing indiferent cat de rezistent e

| unacutupeu a răspuns:

Il atingi cu mana pe gogu si ai reusit...prea simplu... sau daca esti mai rusinoasa joaca te cu unghiile pe abdomenul lui.iar daca te intreaba ce faci fate ca nu stii si ca faceai acel lucru din lictiseala.sau spune-i ca iti ascuti unghiilelaughing sincer la mine merge :d
success!

| Anamaria150 a răspuns:

MisterKat pentru tine dadeam funda jur rolling on the floor ai fost cel mai tare rolling on the floor! si in legatura cu intrebarea ta...cati ani ai scumpa?laughing) ca sa stiu daca te pot ajuta

| Deeiu explică (pentru Anamaria150):

Aveam 15 ani cand am pus intrebarea, scumpa.:* au trecut 2 ani de atunci.winking so.never mind!

| Deeiu explică (pentru MisterKat):

Vai tu, Misterkat! esti un geniu.pur si simplu viata mea s-a schimbat de cand mi-ai raspuns tu la intrebare! Am castigat la Loto, iubitu' meu m-a cerut de sotie.nici nu stii cat mi-ai fost de folos oh go on
Get lost time out eram in "criza" cand am pus intrebarea aia.asa ca mai bine taceai happy n-aveam nevoie de nesimtirile tale.