Se excita atunci cand il atingi intim sau te freci de el. Desigur, depinde cat de 'rezistent' e baiatul sau cat de buna esti!
De observat, se observa imediat pentru ca 'asa e de la mama natura', eventual te freci cu soldul de zona lui intima si daca e tare. Daca e tare, e de bine
Iti dai seama imediat, dar trebuie sa ai si putina experienta ca la unii nu prea se observa
Intrebarea ta m-a excitat
Oh "nu stiu dc", dar "eu" am impresia ca tu vrei sa ne "excitzi"
Voi ce "spune-ti"?
Acum sa fim seriosi, precum aceasta intrebare.
Pentru a excita trebuie sa urmezi urmatorii pasi:
1) sa chemi individu' la tine acasa(vezi daca mama si taticu' au plecat la munca, acolo in schimbu' 3).
2) vezi sa ai seminte in casa, un pachet de tigari (din alea fine, ca doar si tu esti fata fina, nu?), un bidon de cola sau un suc de la dozator.
3) ah! vezi inainte sa ai curent in priza, o sa iti spun de ce mai tarziu.
4) tu te pregatesti in baie, stai acolo, te faci frumoasa (nu ca nu ai fi), te dai cu niste manjeala pe buze (adica cu ruj din ala tipator la culoare, un roz sau un rosu din ala aprins, desigur sa aiba ceva sclipici, trebuie sa straluceasca obiectu' muncii. Apoi iti faci freza, bagi tot tubul de spuma, gel cu 1 leu borcanul sau alte cosmetice. Dai pe tine o tona de parfum, pana cand iti vine sa stranuti atunci vei stii ca e momentul sa te opresti din parfumare(nu?! doar trebuie sa mirosi ca o floare). Iti iei niste haine sexoase, un sutien(precum are Pamela Andreson), no, daca are si push-up e perfect. Apoi iti iei o bluza din aia semi-transparenta. Apoi iti iei niste panatlonasi la fel de transparenti. Apoi te mai uiti in oglinda, mai faci niste poze inainte de munca, verifici daca mai ai ruj pe buze, faci o poza, ranjesti un pic ca altfel nu o sa ai succes pe hai faiv. Ah! Nu uita spala-te pe dinti, nu vrei sa ramana urme de mancare, nu?!
5. Vine individu', iti bate inima tare tare, ca la un iepure fricos.
6.Iti iei o cana de apa cu tine si cand intra invidu' te faci ca ai scapat cana de apa pe tine, pe acel tricou semi-transparent.
7. Ala o sa faca niste ochii mari, ramane uimit.
8. Pui o manea(de la tv - ia vezi ai curent?! vezi intrebarea 3), dai pe Taraf tv sau pe Etno tv, bagi niste "muzica", mai bagi un pic din Inna(ca doar esti cool, nu doar fan manele) si te apuci sa dansezi, ma rog dansul pinguinului, asa de incalzire; in timp ce dansezi te gandesti ce sa faci sa termini mai repede si sa te apuci de munca.
9) Opresti muzica si ii spui individului sa se opreasca din dansat pentru ca tu ai treaba, ala se va opri, tu te apuci sa fii o fiara, pui o melodie din aia (Baby. you can leave your hat on., din aia pe care o auzi la tv cand fac striptis), si incet-incet...
10). S-a prins individu' ce doresti, l-ai "excitat"...
11) -------------
12) Finalul metodei de excitare.
13) Hepi End
No, Vrem sa ne uimesti tu cu raspunsuri
Foaaarte tare MisterKat. Urmeaza pasii recomandati de el/ea si sigur o sa iasa, ai grija sa ai curent ca altfel o dai in bara. LOL
Quote "
Io am impresia ca voi baieti va excitatzi greulaughing"
tinand cont ca femeile pot avea orgasm de mai multe ori pe noapte si barbatul o singura data (la putere maxima) cam ai drepate la faza asta
Eu sunt fata, asa ca iti rasp la a2-a intrebare: crede-ma ca o sa simti cand o sa fie tipul excitat, eventual il si vezi dar de ce esti atat de curioasa? vrei sa iti testezi puterea de seductie si sa exciti cat mai multi baieti? ohooo...glumeam ti-am zis :o sa iti dai u seama cand se intampla asta pentru.ca la baieti, spre deosebire de fete, se observa cand sunt "turned on"
Iti garantez ca si voi fetelor va excitati destul de usor, si sunt unii baieti care isi dau seama de asta. Totul depinde de modul in care te atrage o persoana.
Poti oarecum sa ii dansezi cu fundul...in jurul penisului.
adica sa dansezi pe el
stiu un prieten care se excita la maxim la faza asta
Iti dau un sfat bun, sa nu faci abuz din toata chestia asta, ca ai sa te arzi rau de tot, nu toti baietii sunt la fel, pur si simplu ai grija la faza asta si cu cine, dar daca vreai sa le folosesti in scopuri bune si in mod serios, atunci iti dau un sfat, la aspectul tau fizic exterior poti sa seduci si sa exciti orice baiat pe care il vreai, numai sa stii timpul potrivit, bafta
Noi barbati greu? Numai intrebarea care ai pus-o si-mi trosnesc atele de la nasturi slitului. Daramite sa fii langa mine...
Pai fiecare are partile lui de excitatie, mie-mi place foarte mult cand sunt cu EA in pat si coboara cu manuta ei usoor pe piept>burta>mana in pantaloni, daca ma intelegi
Pe mine ma exita mult cand ma "pupa" pe gat :X
incearca
si app MisterKat esti tare ma =) )
De ce crezi asta? Daca ti s-a intamplat asa ceva inseamna ca acel baiat nu era atras deloc de tine.Iti spun eu ca daca baiatului te place cu adevarat este imposibil sa nu se excite repede.Bineinteles sunt si baieti care se excita greu, dar foarte putini.
Pe mine sincer o fata daca imi place nu-i ia deloc mult timp sa ma excite. Tare intrebarea.
In timp ce-l pipai asculta-l cum sufla iti vei da seama ft usor ce vei face pe urma La mine, faza cu excitatul tine de felul persoanei, nu neaparat cel fizic ci mai degraba sentimentele ce ne leaga
Il atingi cu mana pe gogu si ai reusit...prea simplu... sau daca esti mai rusinoasa joaca te cu unghiile pe abdomenul lui.iar daca te intreaba ce faci fate ca nu stii si ca faceai acel lucru din lictiseala.sau spune-i ca iti ascuti unghiile sincer la mine merge :d
success!
MisterKat pentru tine dadeam funda jur ai fost cel mai tare ! si in legatura cu intrebarea ta...cati ani ai scumpa?) ca sa stiu daca te pot ajuta
Aveam 15 ani cand am pus intrebarea, scumpa.:* au trecut 2 ani de atunci. so.never mind!
Vai tu, Misterkat! esti un geniu.pur si simplu viata mea s-a schimbat de cand mi-ai raspuns tu la intrebare! Am castigat la Loto, iubitu' meu m-a cerut de sotie.nici nu stii cat mi-ai fost de folos
Get lost eram in "criza" cand am pus intrebarea aia.asa ca mai bine taceai n-aveam nevoie de nesimtirile tale.
AlexEjmecheru întreabă: