As fi curios sa aflu cam cati ani au toate fetele care au raspuns categoric nu si pun pariu ca media e undeva la 14-16 ani, ca sa nu mai zic ca majoritatea daca nu toate sunt sigur virgine. Nu ma intelegeti gresit fetelor, nu e nimic rau in a nu dori aventuri de o noapte, dar intrebati-va mai intai daca sunteti in postura sa raspundeti la aceasta intrebare.
Si va mai spun ceva...
Pe viitor, toate, dar absolut toate veti fi avut cel putin o aventura de o noapte iar majoritatea vor fi chiar foarte mandre de asta.
Important este sa aveti grija de voi si sa nu va lasati batjocorite.
Succes
Şi tu crezi că vor recunoaşte?
În plus curvele de la noi merg palmat şi o ard cu "iubiri". La noi există curve legale dar numa' din astea pe termen mai lung.
Doar nu vrei să scapi numai c-o tură şi cu doar câţiva euro daţi!
Prin aventura de-o noapte inteleg sa intalnesc un tip si seara sa ma culc cu el, dupa care a doua zi sa nu mai avem nicio treaba.
Raspunsul este: nu sunt o curva ca sa imi placa asa ceva
Nu cred ca o sa gasesti un raspuns afirmativ aici... prin "aici" a se intelege "Romania".
Nu,nu si nu!
In primul rand nu concep ideea de a fi cu mai multi barbati, sau fara nicio obligatie si sa nu simt nimic pentru perSoana respectiva
Si apoi nu-mi place sa fiu privita cu anumiti ochi de oamenii care stiu ceva de genul despre mine!
Nu am nimic cu cele carora le place, dar eu una n-as face asa ceva!
Mda...din partea fetelor numai raspunsuri negative...sunt curioasa, ce raspunsuri ar da baietii la aceasta intrebare
Galamaz posibil esti obsedat de partea femeiasca, dar adevarul e ca putem face din voi niste mici marionete, depinde cat de "buna ti se pare tipa" si poate rar ai parte de una ca ea, poti sa-i cazi la picioare si fata sa fi vrut doar o "aventura" sa te puna putin cu boticu` pe labe... ca deh`, asa suntem noi, mai fete )
Personal NU.consider ca trebuie sa fi o femeie de moravuri usoare, fara principii si respect de sine insusi
Sincer,personal nu! eu consider ca le plac "aventurile de o noapte" numai la c****...nu cred ca ar fi trebuit sa pui intrebarea asta pe site pentru ca este f naspa si serios acum celor care le plac aventurile astea crezi ca vor recunoaste? dar oricum tot e o intrebare stupida care nu cred ca te privestee treaba noastra(a fetelor) ce ne place si ce nu
Papapa
Bananacantareata87 întreabă: