| sensualus a întrebat:

Intrebare exclusiva pentru femei, deci ar fi preferabil ca numai ele sa raspunda.
Daca ati avea ocazia sa va razbunati pe barbatii care v-au inselat, cam ce le-ati face?

28 răspunsuri:
| Braaaaaaaaa a răspuns:

Daca as avea ocazia sa ma cobor la nivelul lui de ''barbat'' cu siguranta nu as profita de asa-zisa ''opturnitate'', fiindca asa ii dovedesc ca inteligenta mea e mult mai presus ca a lui si ca eu l-am iubit si l-am respectat happy Insa daca l-as vedea pe strada, cu siguranta l-as calca cu masina big grin laughing

| NnDWtf a răspuns (pentru Braaaaaaaaa):

Deah, inteligenta voastra de nemarginit. Too bad ca femeile inseala mai mult ca barbatii mai nou, este?happy
Nu sunt misogin, dar doar pentru ca vorbiti mult nu inseamna ca sunteti inteligente. Stii vorba "cine tace, gandeste mult" si stii ca femeile vorbesc mult, dedu tu concluzia din ce am spus eu.

| Erica33 a răspuns:

I-asi scoate matele si l-as spanzura cu ele!happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

L-as ignora. Din experienta mea, functioneaza perfect.

| syd a răspuns:

"Razbunarea, arma prostului"

| Azµre a răspuns:

Răzbunarea, arma prostului...

| grab a răspuns (pentru Braaaaaaaaa):

Inseamna ca majoritatea femeilor au o razbunare in cap cand conduc atat de prost incat incurca traficul sau mierlesc fraierii studenti pe trecere. Nu?!

| irina20 a răspuns:

De dragul conversatiei big grin l-as lega de un scaun si l-as forta sa ma priveasca facand sex cu altcineva...
Cred ca razbunarea ar fi sa fiu cu altcineva, de preferabil un prieten de-al lui sau cineva care nu-l suporta.

| Anca95 a răspuns:

L-as ignora.Este cea mai buna modalitate

| grab a răspuns (pentru irina20):

Ma ofer sa te "ajut" cu razbunarea asta. Aduc si scaunul si funia.

| irina20 a răspuns (pentru grab):

Vai,ce frumos din partea ta.Cand va fi nevoie te voi cauta, tu pregateste o geanta cu tot ce trebuie ca sa fim ok! pup

Nu port genti la mine.
Ne descurcam la fata locului.

Vezi de ce sunt prieteniile atat de stranse aici pe TPU? Nu trebuie sa lasam fara materiale o fata dornica de razbunare. laughing

| irina20 a răspuns (pentru grab):

winking Deci de obiecte te asiguri tu.

Doar sunt un gentelman. happy
Ramane cum am stabilit?

| h3r a răspuns:

Îl dăm la câini!

| LordCroft a răspuns (pentru Braaaaaaaaa):

Ohooo ce raspuns "inteligent".
"Insa daca l-as vedea pe strada, cu siguranta l-as calca cu masina" asta intra in contradictie cu "Daca as avea ocazia sa ma cobor la nivelul lui de ''barbat'' cu siguranta nu as profita de asa-zisa ''opturnitate'' CE SA INTELEGEM NOI BARBATII?

| LordCroft a răspuns (pentru NnDWtf):

Bun raspuns fratewinking

| LordCroft a răspuns (pentru Erica33):

Draga mai lasa filmele horror happy

| sensualus explică (pentru h3r):

Ei n-ar fi mai tentant?
http://imgur.com/roNodcH

| h3r a răspuns (pentru sensualus):

Cine, câinii la carnea lor? Sigur.

| Oana92 a răspuns:

Le-as arata ce au pierdut si as fi fericita. I-ar durea mai tare decat orice altceva...

| Graphee a răspuns:

- Nimic, răzbunarea nu își are rostul...

| Ghost13 a răspuns:

Daca as fi femeie i-as taia ****. big grin

| MetalHead04 a răspuns:

Ma "razbunarea ii arma prostului" da prost ii ala care nu se razbuna. Eu as da cu masina peste el sau i-as da foc.

| Erica33 a răspuns (pentru MetalHead04):

Esti un papagal MetalHead04 l-ai imitat pe diz kiss happy

| MetalHead04 a răspuns (pentru Erica33):

Papagal,nici macar nu i-am citit raspunsul, am scris ce mi-a venit in minte.

| Erica33 a răspuns (pentru MetalHead04):

Ok, cum zici tu...