| daniellllaaaa a întrebat:

Intrebare inspecial pentru baieti (pot raspunde si fete ) : De ce un baiat care place o fata vrea sa o faca geloasa?

30 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ca să se asigure că nu îi este indiferent şi se teme să îl piardă.

| Narfundo a răspuns:

Simplu.Barbatul e gelos.

| cristiiiiiii a răspuns:

Probabil vrea sa vada daca fata chiar tine la el.

| unknownn a răspuns:

Depinde,daca nu sunt impreuna face asta ca sa vada cum reactioneaza fata, sa-si dea seama daca aceasta chiar il iubeste.

| RAY a răspuns:

Jocuri copilaresti ce sa spun altceva diferenta de maturizare intre cele doua sexe, evolutia lor de-a lungul istoriei, testarea iubitei

| Xtadelo a răspuns:

De prost.

| raluk27 a răspuns:

Pe motiv ca: "hai arata-mi cat esti de disperata dupa mine". E un mod de a te incuraja sa te dai peste cap pentru el. Eh. tertipuri de 2 lei. Personal consider sub semnitatea unei fete sa concureze cu o alta fata.

| Seby90 a răspuns (pentru raluk27):

Si totusi sunt atatea panarame penale care se joaca far sens, si fara ca macar sa existe sentimente, dar este sub demnitatea lor sa nu il castige asa ca vor face whatever they think its moral.

| raluk27 a răspuns (pentru Seby90):

Pai daca baiatul nu merita, normal ca nu este corect si bine sa investesti sentimente si timp incercand sa il castigi. Si atat timp cat recurge la "strategii" de genul, cu siguranta nu merita.

Ambitii, poate?

Nu, autoconservare

Da se simte agresivitatea in raspunsurile tale, nu pot sa consider decat faptul ca te-ai simtit jignita poate? Nu am facut decat sa explic ca exista si astfel de persoane.

Cat despre autoconservare? Nu chiar, sa te injosesti pentru cineva pentru care nici nu ai sentimente seamana mai mult ca autodistrugere a orice reprezintea "self-esteem".

Poate inteleg eu discutia gresit(?).

E mult spus agresivitate. Si nici nu m-am simtit jignita. In schimb, recunosc ca am dezvoltat in timp unele sentimente de revolta.
Da, exista, din nefericire astfel de persoane. Si tot din nefericire ne-am si indragostit de ele la un moment dat si ne-au fost calcate sentimentele in picioare. Asta si justifica dorinta nesanatoasa de a intoarce raul, sau de a nu te atasa deloc.
Unei persoane fara sentimente fata de alta nici nu ar trebui sa ii pese.

Da aici sunt de acord, si eu am dobandit o atitudine "pasiv-agresiva"(tradus direct din englez, nu stiu termenul in romana), in urma unei astfel de situatii.

Mai mult agresiv decat pasiva laughing

Te cred, dar nu toti sunt asa sad.

Asa zicem si noi: nu toate suntem asa.Dar nu ne "vede" cine trebuie

Eu nu apar barbatii de femei. Cand am spus toti m-am referit la comun. laughing

Feministo!

Numai ca de-a lungul istoriei, cred ca mai degraba barbatii au fost campioni la frant inimilehappy

Da majoritatea sunt infideli, dar recent mi se pare ca am fi egali la nivelul greselilor, in special cu invazia speciei "pitzi".

Nu ma refeream la infidelitate. E fix ultima chestie care poate sa ma preocupe la un barbat, ci la a face rau deliberat, la a-ti bate joc de o persoana de la bun inceput.
Cat despre pitzi, pana la urma voi alergati dupa tate bucute. Voi alegeti big grin

Ce-i frumos si lu dumnezeu ii place.

Intr-adevar, privitul nu dauneaza. Daca ramai la privit..In schimb daca ti-o alegi ca partenera, o faci pe riscul tau, sa nu te plangi mai incolo.

Incepe sa se inteleaga de ce ai avut probleme in trecut. Posibil sa fie chiar evident!

Pai de ce? (in conceptia ta)

| christianlaroka a răspuns:

Pentru a se da mare si pentru a o cuceri(in mintea lui e gata deja) dar e un gest cam prostec in unele situatii. Acest lucru e la latitudinea fiecarui baiat. O face geloasa pentru a o cuceri si ai arata ca el poate avea orice fata.

| danielcoman32 a răspuns:

E aiurea, nici un baiat nu tine sa faca o fata geloasa, decat daca s-a intamplat ceva, si vrea sa o pedepseasca, in ghilimele.ai o perceptie gresita, cred, fata de ceea ce se intampla.nu crezi ca, poate mai simplu, nu ii place de tine?

| daniellllaaaa explică:

Cum adica?

| fatarea191 a răspuns:

Pentru ca el vrea sa vada daca tii la el si esti in stare sa treci si peste o aventura in care nu se incadreaza sentimente. Oricum asa sunt barbatii tot vor insela o data si o data iar daca il iubesti cu adevarat o sa treci si peste o aventura de o noapte.

| Kidutz970523 a răspuns:

Sa vada daca fata pe care o place, ii pasa de ea, asta e un caz rar, de obicei suntem prea prostii(nu vb in numele nimanui) si vrem sa ne dam mari.