Pe motiv ca: "hai arata-mi cat esti de disperata dupa mine". E un mod de a te incuraja sa te dai peste cap pentru el. Eh. tertipuri de 2 lei. Personal consider sub semnitatea unei fete sa concureze cu o alta fata.
Jocuri copilaresti ce sa spun altceva diferenta de maturizare intre cele doua sexe, evolutia lor de-a lungul istoriei, testarea iubitei
E aiurea, nici un baiat nu tine sa faca o fata geloasa, decat daca s-a intamplat ceva, si vrea sa o pedepseasca, in ghilimele.ai o perceptie gresita, cred, fata de ceea ce se intampla.nu crezi ca, poate mai simplu, nu ii place de tine?
Pentru ca el vrea sa vada daca tii la el si esti in stare sa treci si peste o aventura in care nu se incadreaza sentimente. Oricum asa sunt barbatii tot vor insela o data si o data iar daca il iubesti cu adevarat o sa treci si peste o aventura de o noapte.
Sa vada daca fata pe care o place, ii pasa de ea, asta e un caz rar, de obicei suntem prea prostii(nu vb in numele nimanui) si vrem sa ne dam mari.
Pentru a se da mare si pentru a o cuceri(in mintea lui e gata deja) dar e un gest cam prostec in unele situatii. Acest lucru e la latitudinea fiecarui baiat. O face geloasa pentru a o cuceri si ai arata ca el poate avea orice fata.
Depinde,daca nu sunt impreuna face asta ca sa vada cum reactioneaza fata, sa-si dea seama daca aceasta chiar il iubeste.
Da se simte agresivitatea in raspunsurile tale, nu pot sa consider decat faptul ca te-ai simtit jignita poate? Nu am facut decat sa explic ca exista si astfel de persoane.
Cat despre autoconservare? Nu chiar, sa te injosesti pentru cineva pentru care nici nu ai sentimente seamana mai mult ca autodistrugere a orice reprezintea "self-esteem".
Poate inteleg eu discutia gresit(?).
E mult spus agresivitate. Si nici nu m-am simtit jignita. In schimb, recunosc ca am dezvoltat in timp unele sentimente de revolta.
Da, exista, din nefericire astfel de persoane. Si tot din nefericire ne-am si indragostit de ele la un moment dat si ne-au fost calcate sentimentele in picioare. Asta si justifica dorinta nesanatoasa de a intoarce raul, sau de a nu te atasa deloc.
Unei persoane fara sentimente fata de alta nici nu ar trebui sa ii pese.