Eram micuta... cam prin clasa 1 de un vecin cu care eram prietena foarte buna si ieseam mereu pe afara impreuna. Si el ma placea, eram intr-un fel ca doi frati care se placeau . Ne ajutam reciproc, el ma apara . Atunci era doar o simpatie... .
La 12 sau 13 ani m`am indragostit cu adevarat.
De cand ma stiu am avut o admiratie aparte pentru vecinul meu.Nu numai ca era frumusel dar era si sociabil si glumet.Desi diferenta dintre noi era de 17 ani mereu m-am inteles bine cu el.Pana s-a insurat cu o scorpie care il tine sub papuc
Pai sincera sa fiu de la 5 anieu cand eram mica ma indragosteam de toti... dar cu adevarat adevarat la 11 ani
Buna, pai sincer la 10 ani mi a placut de prima fata , si jucam cu ea carti, si cine pierdea era pupat pe guritsa de alalalt nu are nici o logica acum dar atunci a avut! a fost frumos Nu a fost o relatie sau ceva de genu am fost doar cei mai buni prieteni, ne jucam...etc
Pfooai.
Prin clasa a doua, a treia(multi ani de atunci)
Oricum a fost doar o joaca de copii
mama preda intr-o scoala pentru copii cu nevoi peciale. eu cand eram clasa 1 ma duceam dupa ea la scoala de vizavi unde preda ea si in orele ei libere ma ajuta la lectii. preda la clasa a sasea. acolo avea cel mai frumos baiat din lume( asa credeam eu la vremea aia). cred ca a fost prima iubire si aveam decat 7 ani jumate.
nu am spus la nimeni, e prima data cand vorbesc de asta.
Mie ...imi place de o fata avem 14 dar nu am tupeul nici sa o privesc in ochi... nu am tupeu nici sa vb cu ea.
Stiu...Stiu e jenant dar nu pot sa fac nimic in legatura cu asta
Pai aveam 5 ani si ma duceam la gradinita cu un vecin de'al meu ne tineam de mana, stateam cu el in banca, faceam totul impreuna.Si de fiecare data cand parintii mai glumeau cu mine si ma intrebau de cine imi place spuneam ca de el. Ce sa stii la 5 anisori?!
Pai in clasa a4a simpatizam un colge
Dar in clasa a 7a m-am indragostit prima data
Avem 6 ani, eram in clasa cu cel mai dragut baiat din gradinita.Toate il placeam...era asa simpatic...toti baietii se bateau, dar el nu, el se juca cu noi, fetele, plus ca era si foarte frumusel la fata.