| martensica a întrebat:

Intrebare intrebatoare

Parerea voastra conteaza mult pentru mine, sunteti o comunitate mare si unita dar pana la urma tot niste straini ramanem, stiind ca strainii sunt mai sinceri decat persoanele apropiate din N motive vreau sa aflu parerea doamnelor si domnisoarelor in general (si baietii sunt poftiti sa ia parte) despre urmatoare situatie.
Va aflati in parc, pe strada, intr-un club sau de ce nu, chiar intr-o alimentara, va observa un tip care va gaseste irezistibila, pur si simplu ii luati rasuflarea, isi face curaj, vine langa tine se introduce politicos, iti spune ca te gaseste iuimitoare ca ar vrea sa te cunoasca mai bine, cerandu-ti numarul de telefon, SAU vine se introduce si din dorinta de a nu parea disperat/fustangiu/criminal in serie incearca sa te abordeze printr-un mod total indirect, inspre sfarsit sa incerce sa iti ia numarul de telefon.
Spune-mi parerea ta (insotita de cateva cuvinte) despre prima abordare, a doua sau chiar daca esti impotriva amandorura.

7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu cred in vorbe goale, o persoana straina ramane straina, iar nr de tel la fel de strain!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna

daca tipul pare serios...si cu adevarat interesat ar trebui sa faci o incercare. dar trebuie sa fii atenta pentru ca acesti tipi care apar asa pe neasteptate nu au intotdeauna intentii bune si serioase.

bafta!

pa pa!

| SweetCandy a răspuns:

Daak tie iti place si crezi tipul prezinta interes e ok... daca e genul care s-ar indragosti de orice tipa, nu...depinde de multe aspecte de multe ori un astfel de contact vizual face cat 100 de cuvinte...deci parerea mea e k merita incercarea in kzul in care iti place q adevarat, va cunoasteti si apoi o sa vezi cum decurg lucrurilehappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Parerea mea, nu poti avea incredere in cineva care te abordeaza asa pur si simplu...

| hândel a răspuns:

La mine de obicei isi trimit prietenele sa-mi ia numarul de telefon, sau daca vin langa mine, se pierd in cuvinte si trebuie sa preiau eu initiativa. Eu sunt mai direct. Cand imi place de cineva, ii spun in fata, fara ocolite. Cand eram mic, eram mai timid, acum sunt adult si nu ma mai rusinez. Si ca sa-ti raspund, eu cred ca prima varianta este foarte adecvata sa abordezi un strain care-ti este simpatic. A doua varianta este, hmm,... dulce, dar mie-mi plac cei cu initiativa. Raman la prima varianta.

| Misterious a răspuns:

Trebuie sa existe si chimia aia. dar totusi trebuie sa iti iei o masura de siguranta ca in ziua de azi orice e posibil. daca mi-ar place de tipul respectiv...la prima abordare as rade putin, as crede ca e gluma la a doua as ceda .si probabil ca la o intlnire as merge cu prietenele .sa nu fiu singura. oricum dubioasa intrebarea. .sau problematongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de cea ce simte fiecare.Multe(ti) sint, cu argumente, impotriva astui fel de abordare dar unii sint pentru.Deci oricum ar fi tot la aprecierea ta ramine, daca ti-a placut tipul, daca nu...

Întrebări similare