anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baieti: Ati fost vreodata indragostiti de un alt baiat, chiar daca ceilalti va stiu ca sunteti hetero? Sau ati avut relatii intime cu un baiat? Daca da, v-ati simtit mai bine decat cu o fata?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TeckTonik997 a răspuns:

Intra pe site'uri de gen 69love si intreaba acolo. aici nu e pentru asa ceva...

| mihai69 a răspuns:

Îndrăgostit - nu. Dar sex cu alți băieți am făcut. Nu pot spune că m-am simțit mai bine, sau mai rău. E altceva - nu poți compara mere cu pere. Și nu mă refer la sâni, aici. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca esti pe TPU, clar:
"Intrebare recomandata!"
Nu, n-am avut.Dar am dus un buchet de flori unui baiat, el trebuia sa vina de la sat si fiind in intarziere la o intalnire, i l-am cumparat eu si l-am asteptat.Asta a fost cea mai apropiata chestie cu un baiat la mine.Se uita lumea cam ciudat, el a pus frana, eu i-am dat florile, el a avut o expresie faciala plina de multumire si da, in ochii unora a fost un moment gay.

| RAY a răspuns:

Dragostea asta apare in timp,atractia fizica sexuala apare pe moment desi va rog mult exprimativa corect ok
nu am simtit nici dragoste,atractie fizica fata de un baiat
da am avut cu un mi-a facut un oral vream sa vad cum e curiozitatea nu mi-a placut deloc,am incercat si pentru ca incercam sai inteleg gandirea de ce e gay, de ce simte ceva pentru un baiat, pana la urma am realizat ca eu nu sunt gay, adevarul e ca mam grabit, nu stiu cand faci sex trebuie sa simti ceva pentru persoana aia asa din scarba parca nici nu se scoala e ciudat

| RAY a răspuns (pentru mihai69):

Mihai si cum a fost ce sex ai facut?