Iti zic cum le consideram eu acu cativa ani, eram mai disperat. Picioare destul de lungi nu foarte subtiri dar nici groase, gamba 1/3 din pulpa, curu bombat, nu foarte umflat dar nici plat ceva si nu foarte mare, sa fie supla abdomenu plat ( nu strica F putina burtica), iar sanii ridicati nu extrem de mari dar nici mici, si bineibnteles draguta la fata. Dar sincer acum parerea mea ca nu conteaza foarte mult corpul ( bine acu... exista o limita) cat conteaza fata, si cel mai important carcaterul persoanei, inteligenta, incredere, educatia si multe alte trasaturi sufletesti si morale foarte importante. a da si cand auzi un coccalar dala ( ce sexy esti sau ceva de genu ) mai bine il ignori si ii intorci spatele pentru ca ala e un prost si prost va ramane toata viata lui, nestiind ce inseamna o fata cu adevarat "frumoasa".
O sa raspund si eu, chiar daca sunt fata.Pentru majoritatea baietilor "sexy" este egal cu a arata bine.Cu alte cuvinte sa fie frumoasa atat la fata, cat si la corp.
Sunt fata, insa am sa iti raspund la o intrebare. Un baiat spune ca o fata arata sexy atunci cand are un aspect fizic.cum sa spun.incredibil de multumitor. Iar cel mai grav lucru este ca majoritatea dintre ei uita ca persoanele au si suflet.
Eu cred ca sta mai mult in atitudine, nu in fizic!
Am vazut femei extrem de sexy, fara a fii prea frumoase. Aveau ceva.
La fel cum am vazut barbati extrem de sexy fara a fii foarte frumosi.
Si. parca si haina il face pe om ( destul de mut )
Poi o fata mi se pare sexy nu doar dupa ambalaj si dupa continut ...ma refer la caracter, cum vb, cum se poarta...
Flaviiiii întreabă: