1. Frumusetea vine din interior, asa ca e de preferat ca o fata sa aiba un caracter frumos.
2.Inteligenta este un punct forte al unei fete. Este foarte important ca fata si baiatul sa se afle la acelasi nivel de gandire.
3. Frumusetea, incompleta fara cele 2 lucruri spuse mai sus. Mai departe... gusturile nu se discuta.
Niciunei fete nu trebuie sa-i lipseasca bunul simt si un minim de istetime, conditii valabile si pentru un baiat. In rest, totul este relativ si discutabil.
1. Chimia, aici e vorba si de frumusetea din ochii privitorului
2. Inteligenta; sunt sapiosexual
3. Capacitatea de iubire
4. Bunatatea
5. Loialitatea
Sincer? )
Parul si ochii!
Ochii sunt oglinda sufletului,iar un par ingrijit este un caracter ingrijit! (la fete doar)
Sa nu fie curva!
Predispusa la curvasarie!
O sa intalnesti fete cu un caracter ce denota cuvantul ''curva''!
Una care cand primeste avansuri, sa nu zambeasca si sa ''ridice coada''!
Restul vin de la sine!
Fetele cuminti in adevaratul sens al cuvantului, asa au caracterul!
O fata ca mamicuta ta!
Exemplul in persoana!
(Nu o lua personal! Nu o cunosc! )))
Dar daca tatal tau a luat-o, taticutul tau nu e curvar, nu? )
Funda? :?
Ma refer ca au caracterul frumos!
De regula gasesti asa ceva printre fetele mai tocilare din prima banca! )
Sinceritatea,seriozitatea, umorul, eu inca n-am dat de o fata sincera asa ca n-am ce spune
Eu am niste preferinte mai ciudate, nu caut cea mai fumoasa sau desteapta, poate sa aiba cea mai (de) rasa veverita daca...
Vorbeste urat, nu stie sa lege 2 cuvinte, in afara de "ce mai faci" si "mai zi ceva".
Mersul, calca pe nuci, labe de scafandru, Chaplin sau alte stiluri exotice de a merge.
A si mainile, imi plac mainile frumoase.
Sa aiba parul si ochii inchise la culoare, piele alba sau putin bruneta, dar nu tuci. Sa nu aiba silicoane, botox. Sa aiba tate si fun de dimensiuni medii (nu imi plac ditamai pepeneii), dar daca este foarte frumoasa la chip nu mai conteaza dotarile. Sa fie o fata care vrea sex, dar sa fie pretentioasa sa il faca doar cu cine considera ea ca merita (inclusiv eu, daca ma exclude atunci nu e ok) nu cu oricine care ii face avansuri.
alleluiah întreabă: