Din moment ce eu nu fumez, ea de ce ar fuma? În loc să simt placere când o sărut să simt mirosul ăla greu impregnat şi în haine.Nu mă atrage extravaganţa de niciun fel şi nici nu mă omor după tipele care sunt moarte după modă, dornice neaparat să se afirme.Prefer alt gen de afirmare:prin cuvinte
Din cele 3 poate chiar pe nici una pentru ca 1 singur lucru care il are poate si lui nu ii place gata sau dus. Nu conteaza cum te imbraci sau daca fumezi bei etc conteaza comportamentul. Eu nu fumez dar beau la ocazi. Maine vine la mine sa zicem o fata sa zicem o fata care a iesit miss pe clasa a 12 si pe liceu si imi zice ca ii place de mine si mie nu imi place de ea pentru ca are ceva ce nu imi place ii zic PA. Suna aiurea stiu dar nu imi place sa imi bat joc de fete. Pt cele 3 fete eu le recomand sa nu sara pe unu sau macar sa nu se gandeasca cum sau imbracat, daca fumeaza sau mai stiu eu ce SA FIE NATURALE
Depinde de persoana. Personal asi alege-o pe cea care nu fumeaza. Daca si tu si el sunteti nefumatori ai un mare avantaj in fata celorlalte 2. Dar poate exista si o a 4-a persoana. Iti doresc succes!
Eu as alege-o pe cea care nu fumeaza aia mai timida fiindca e si ea draguta da u care esti?
As alege fata care e la fel ca mine(cumva) adica care mi se potriveste, de ex daca eu nu fumez aleg una care nu fumeaza nici ea.
Anonima17191 întreabă: