| oana2193 a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Cum ar arata fata perfecta pentru voi?

Răspuns Câştigător
| AndreyG a răspuns:

Cred ca am mai intalnit aceasta intrebare in trecut si voi da un raspuns asemanator ca cel anterior. Fata perfecta nu trebuie ineaparat sa aiba aspect exterior "perfect", ci trebuie sa aiba si frumusete interioara.Sensibilitatea,sinceritatea si bunatatea sunt calitati foarte importante.bineinteles daca vrei un baiat care sa se uite doar la aspectul exterior, astea atunci chiar nu mai conteaza.

13 răspunsuri:
| MioaraParalescu a răspuns:

Blonda cu ochi albastri sa fie inalta de vreo 1, 75 si sa aiba un fund super sexy happy

| rotariurazvan a răspuns:

Fata perfecta e fata ep care o iubesti cel mai mult, deoarece este totul pentru tien si nu ii vezi nicun defect cel putin asa gadesc eu si steiu ce zic crede-ma

| xMoTaNeL a răspuns (pentru rotariurazvan):

Nu prea avem cum sa te credem ca stii ce zici...motivu:dupa cum ai scris mai mult de 12 ani n'ai, deci => ai spus ce'ai vazut in telenovela de la acasa tv

| xMoTaNeL a răspuns:

Fata perfecta pentru mine...o sa iti raspund din lipsa de ocupatie:orice culoare parul, lung sa fie, peste 1.72, ochi mari nu conteaza culoare,sa ii placa distractiasadprin cluburi; sa nu fie shobolanca cu chitara si alte rahaturi) sa aiba simtu umorului,sa fie BUNA (cur, tate ridicate si maricele) si alte criterii care nu pot sa le spun aici.
Asta'i fta perfecta pentru mine, n'aveti de ce sa comentati.astea imi sunt gusturile.

| Ecea a răspuns:

Perfectiunea nu exista iar gusturile difera la fiecare.

| rotariurazvan a răspuns:

Nu...nu am 12 si din reprosul tau ce sa inteleg? eu asa vad fata potivita, fata pe care o iubes.Dar de ce nu am crezi? daca iti spuneam ca ma uit sa aiba nu-s ce forme su nu-s ce imi ziceai vai perversule sau mai stiu eu ce, si de telenovele nu m-am uitat la uan in viata mea si cu toate aceste daca nu crezi raspunsul meu sa zic asa logic sau corect ar trebui sa te intreb eu cam cati ani ai? dar eu iti spun ca este spi un baiat care gandeste in mod diferit si mai precis al sentimente, nu se gandeste al silicoane, botox sau mai situ eu ce ok?happy

| rotariurazvan a răspuns (pentru xMoTaNeL):

Ti-am dat un raspuns mai jos

| xMoTaNeL a răspuns (pentru rotariurazvan):

Eu sincer iti zic, am 15 ani.Dar eu fata de tine stiu sa scriu corect si nu vreau sa impresionez pe nu stiu cine pe aici ca o ard sentimental. ORICE BAIAT se uita la fizicul unei fete si daca ii place fizicul de abia atunci se baga si in vorba cu ea.Nu exista baiat care sa vada o urata, sa se duca la ea in speranta ca "e buna la suflet". Astea's aberatii.Deci nu o mai arde flower power cu mine ca la tine nu conteaza fizicu unei fete, ca nu ma prostesti.

| dienoi a răspuns (pentru xMoTaNeL):

Stii ce esti un retard de baiat... de soarta care nu spune adevarul. unii baieti se uita si la aspectul fizic doar ca daca nu-i asa de frumoasa tot se combina cu ea.doar pentru ca tu te uiti la curu' fetelor si sanii lor asta nu inseamna ca si alti baieti trebuie sa se uite.wtf? BOULEEEE

| rotariurazvan a răspuns (pentru xMoTaNeL):

Nu am duc nici al baba cloanta si nici al miss bikini

| xMoTaNeL a răspuns (pentru dienoi):

My friend,dupa nume cred ca esti fata, deci tu nu stii ce gandim noi.Ori esti proasta si pui botu la toti care iti spun ca nu ii intereseaza decat sufletu tau, ori te'a mintit cineva bine rau de tot si tu ai pus botu.E o varianta din doua.

| pixma a răspuns:

Fiercare are cate un still de fata perfectabig grinnu is toate la fel

| dienoi a răspuns (pentru xMoTaNeL):

Auzi nimeni nu mo mintit dar de unde stii tu ca toti baietii candesc asa?