| marinela92 a întrebat:

Intrebare pentru baieti big grin : de ce unii dintre voi cand iubiti o tipa ASCUNDETI tot prefacandu-va ca nu o suportati spunand ca o urati cand de fapt voi o placeti?big grin funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rusinicaaa. Le este rusine sa zica adevaratele sentimente si asteapta sa le ziceti voi primele happy
Probabil ca noi mai facem asa ca sa le atragem atentia?
Nici eu nu stiu de fapt cu totul sa sunt baiat xD.

8 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Foarte buna intrebarea si chiar mi s-a intamplat asa. sunt fata. eu am observat ca din orgoliu...

| marinela92 explică (pentru PrecioussGirl):

Unii sunt extrem de orgoliosi si asteapta ca fata sa faca primul pasa crede-ma mi s-a intamplat

| BaiatulAnonim a răspuns:

Mi se pare cam copilaresc gestul si nu cred ca sunt prea multi baieti (maturi intelectual ma refer) care sa faca chestia asta. Daca iti place de o fata ii zici in fata fara ocolisuri si dai tot ce ai mai bun ca sa fii cu ea. Eu personal nu sunt de acord cu astfel de gesturi puerile happy

Răspuns utilizator avertizat
| yYoNuTzZzY a răspuns:

Eu. fac asta pentru ca imi este rusine de acea fata sunt foarte timid

| babyloving a răspuns (pentru devil2279):

Poate in cazul tau nu, dar sa stii ca sunt baieti in foarte multe cazuri in care nu au curajul sa spuna ce simt.O prietena a patit asa ceva, dar ea a facut primul pas si acum sunt impreuna.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Doar copiii fac asa...
Cei maturi nu vor ascunde... poate doar daca sunt prea orgoliosi, dar, sa fim seriosi, cat orgoliu poate incapea intr-un om laughing.

| Xulescuu a răspuns:

De prosti.