Nici nu mias bate capu sa-i spun ceva, decat sa spuna ceva sa ma aptin sa-i spun si eu ceva la randu meu, mai bine trec pe langa ea si gata. nu se merita. Dar daca o sti asa din vb de la altii si sti ca nu e piti cu nasu pe sus, da as bagao in seama sa vad cat o duce pastarnacu
Sunt fata.Dar stii?! Incercarea moarte n-are.De ce sa nu incerci? In plus macar stii ca ai incercat si nu te "omoara" gandul ca ai avut sansa si nu ai profitat.Succes!
Eu unul incerc! n-am ce pierde... Studiez terenul si trec la atac. Pana acum n-am fost refuzat si aici nu ma refer ca mi-am facut-o iubita ci am incercat nu a mers am facut-o amica! Intelegi ce vreau sa spun?
Stii...sunt unele care le bufnesc rasul cand aud ceva de la tine asa ca nu prea vad rostul.
@ Azure da am inteles
Alea-s deja piţi, cu prea multă încredere în ele şi preferă golanii
Sal si eu sunt din berceni cum te cheam pe mine Vali. Si da as avea curaj sa vb cu ea
In conditile date as aplica tot ce am invatat pe despreseductie.ro si as castiga-o
De ce nu? daca iasa ceva bine, daca nu, Next eu zic ca-i plina lumea de femei daca ma refuza una trebuie doar sa deschizi bine ochii. Hai bafta baieti la agatat
Frate sa te invat ceva : baiat = pradator,
fata = prada
nai ca pierde du-te si o intrebi daca are gagic si asa daca n-are e ca si cum iai zice din prima ca vrei sa fi cu ea
Ba depinde frate, eu unu un timp umblam numa dupa fitoase ca sa le spunem asa sa le dovedesc, ca nu-s asa cu nasu pe sus cum cred ele, dar sincer n-are rost, mai buna i o fata mai linistita si doar draguta, numa ca vaza-i ca greu o gasesti
Pai astea fitoase le "fraieresc"si pe cele linistite si nah...Shit never stops.
anonim_4396 întreabă: