Cum am facut si pana acum.Adica am acceptat si voi accepta, ce daca e maritata.
Cred ca m-as culca cu ea, nu as rata ocazia pentru ca daca eu as avea femeie de varsta respectiva as pati la fel.
Pentru a nu gresi prea mult cu raspunsul, asteptam sa ne spui si ce varsta ai tu. Femei maritate care isi inseala barbatii este deja o normalitate, asa cum si invers este valabila afirmatia mea.
Nu prea imi place sa ma bag pe astea maritate si mai ales cu copii. Daca sotul banuieste ceva e mai usor sa fii prins decat crezi. Unde sunt copiii (care la varsta asta a "doamnei" sunt mici) in timpul actiunii? In camera alaturata?
Apoi ar fi problema igienei. Eu sunt un pic paranoic privind igiena, chiar si cand am o parenera stabila in care am incredere ca nu "umbla". Prefer sa ne spalam peste tot inainte, intre si dupa. Nu imi place ideea ca a fost altul care a trecut pe acolo cu doar cateva ore inaintea mea. Acel altul poate ca la randul lui sa fi fost prin alte parti si sa aduca acasa cine stie ce minunate vietati monocelulare.
Dacă vezi pe stradă o hartie de 500 lei, o iei sau o lași și mergi mai departe?
Totusi e mai bine sa ne abtinem, pentru ca e maritata si nu ne-ar place ca si a noastre sa fie "calarite" de alti, stii cum e vorba aia, cat o fii roata de patrata tot se intoarce ea odata
Asa e...
Dar ea deja s a infipt in mine...
Daca o fata ti ar pune mana la...
Ai 2 variante
1-O arzi
2-o refuzi
Tu pe ce buton ai apasa in cazul asta? 1 sau 2
Eu nu inteleg, raspunsurile mele de ce nu "este" luate in considerare?!
Pentru ca toate femeile raspund la fel
"Nu te baga la alea maritate"
Parerea mea sincera e ca ar trebui sa o incerci, daca pe tine te atrage risca nu fi fraier!