| Torres92 a întrebat:

Intrebare pentru Baieti de la un Baiat
Daca o femeie maritata si cu copii, ti ar daa de inteles ca este atrasa sexual de tine cum ai procedaa?

Persoana in cauza are 23 ani

Raspunsul cel mai sincer, v a primi funda.

(raspunsurile fetelor, nu va fi luat in considerare)
Scuze

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| ȘefuLaValută a răspuns:

Cum am facut si pana acum.Adica am acceptat si voi accepta, ce daca e maritata.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cred ca m-as culca cu ea, nu as rata ocazia pentru ca daca eu as avea femeie de varsta respectiva as pati la fel.

| neutrino a răspuns:

Pentru a nu gresi prea mult cu raspunsul, asteptam sa ne spui si ce varsta ai tu. Femei maritate care isi inseala barbatii este deja o normalitate, asa cum si invers este valabila afirmatia mea.

| SkyPilot a răspuns:

Nu prea imi place sa ma bag pe astea maritate si mai ales cu copii. Daca sotul banuieste ceva e mai usor sa fii prins decat crezi. Unde sunt copiii (care la varsta asta a "doamnei" sunt mici) in timpul actiunii? In camera alaturata?
Apoi ar fi problema igienei. Eu sunt un pic paranoic privind igiena, chiar si cand am o parenera stabila in care am incredere ca nu "umbla". Prefer sa ne spalam peste tot inainte, intre si dupa. Nu imi place ideea ca a fost altul care a trecut pe acolo cu doar cateva ore inaintea mea. Acel altul poate ca la randul lui sa fi fost prin alte parti si sa aduca acasa cine stie ce minunate vietati monocelulare.

| Green66 a răspuns:

Dacă vezi pe stradă o hartie de 500 lei, o iei sau o lași și mergi mai departe?

| Torres92 explică (pentru neutrino):

Am citit raspunsul tau de mai multe ori si mi am dat seama ca esti femeie
Te tradeaza felul in care scrii
Ai face orice pentru funda, dar aici nu te pot ajuta.
scuze

| Torres92 explică (pentru Green66):

rolling on the floor)
Tare rau asta hahaha

| neutrino a răspuns (pentru Torres92):

Daca ma interesau aceste funde, atunci raspunsurile mele erau cu totul altfel, ar fi avut un cu totul alt continut: dar tu nu poti intelege acest lucru, atata timp cat nu ai inteles corect nici raspunsul meu. O seara buna!

| AndreescuMMO a răspuns:

Totusi e mai bine sa ne abtinem, pentru ca e maritata si nu ne-ar place ca si a noastre sa fie "calarite" de alti, stii cum e vorba aia, cat o fii roata de patrata tot se intoarce ea odata

| Torres92 explică (pentru neutrino):

Am inteles, ca nu mi ati raspuns la intrebare "Doamna"

| Torres92 explică (pentru AndreescuMMO):

Asa e...
Dar ea deja s a infipt in mine...
Daca o fata ti ar pune mana la...
Ai 2 variante
1-O arzi
2-o refuzi

Tu pe ce buton ai apasa in cazul asta? 1 sau 2 laughing

| SergiuKamikaze a răspuns:

Parerea mea sincera e ca ar trebui sa o incerci, daca pe tine te atrage risca nu fi fraier!

| AngelaMatache892 a răspuns:

Eu nu inteleg, raspunsurile mele de ce nu "este" luate in considerare?!

| Torres92 explică (pentru AngelaMatache892):

Pentru ca toate femeile raspund la fel
"Nu te baga la alea maritate"