| Bo0ble a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Deci aveti o prietena de un an de zile. Si ii spuneti ca tineti la ea, ca o iubiti, o respectati, vorbiti frumos cu ea, decia chiar tineti la ea. In tot acest timp v-ati mai vedea pe ascuns cu alta fata ca sa va dea ceea ce prietena voastra inca nu poate?

Răspuns Câştigător
| Intrebaricuraspunslogic a răspuns:

Raspuns de la o fata: cum adica o iubesti daca tu te culci cu alta? Stii ce e iubirea? Respect si fidelitate.Eu cred ca ar trebui sa iti pui ordine in ganduri si sa fi cu una "care iti da ce vrei". Sexul e important dar mai importanta e persoana de langa tinehappy

4 răspunsuri:
| danky a răspuns:

Pai asta se intampla din ce in ce mai des si dupa parerea mea e vina voastra pentru ca in fiecare baiat a fost o suferinta provocata de o fata si depinde probabil se vede cu alta sa ii dea ceea ce prietena lui inca nu poate sau depinde poate are alte obiective baiatu respectiv.

| Domnisoaraindragostita a răspuns (pentru danky):

Tu spui ca e vina noastra da? tie ti-ar place sa ai o prietena usuratica cu care sa te culci de la prima intilnire?

| danky a răspuns (pentru Domnisoaraindragostita):

Eu chiar niciodata nu ma gandesc la chestiile astea pentru ca stiu oricum ca vine alta daca vrei sa mai vorbim : danker_daniel2000 asta e id meu acum trebuie sa plec daca e vorbim diseara

| FloriNk a răspuns:

Da cum sa nu din plin