Normal ca imi place. Cum sa imi placa una care bea ca scroafa si se rupe in cluburi cu tot felul de ciudati?
Nu-ti face griji, oricine isi gaseste jumatatea.Dar cu chestia ca nu sta pana tarziu sper ca nu te culci pe la 10 noaptea
Nu,nu ma culc la 10 la 10 merg acasa si intru pe mess
Eeeee,ti se pare tie........ar vrea parintii sa ma mai uit la astea
O fata cuminte care ii intreaba pe baieti daca le plac fetele ca ea. Mai rar ca tine, dar e plin TPU de voi.
Inclin 99% spre fata cuminte (ideea e sa stea mai mult afara, dar cu mine - obvious)
E o intrebare retorica?
Normal, imi place o fata care sa nu se bage in seama cu toti baietii, care ii alege ce cei mai buni.
Doar n-o sa-mi placa una proasta care nu are nimic in cap si care merge prin cluburi si face cine stie ce cu o gramada de baieti . Nu pot avea incredere in fete din astea.
Nici prea inchisa nu e bine, as vrea sa stea afara mult, dar cu mine, nu cu altii.
Varianta lu gogu e buna adica, chiar asa sa se bage pe toti prostii dar e chestia sa stea mai mult afara cu mine si sa nu fie o de aia gen:Unde ai fost, Cu cine ai mers, De ce vorbesti cu fata aia.Deci sa nu fie geloasa, sa fie inteligenta adica sa nu fie o tocilara dinaia)
La orice baiat serios ii place o fata de genul asta.As vrea ca in orasul meu sa fie mai multe fete de genul asta dar din pacate le numeri pe degete pe cele cuminti.
beausingurlamasamea întreabă: