anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baietii cu capul pe umeri si de preferat majori.
V-ati supara daca prietena voastra v-ar sugera sa faceti amandoi analizele inainte de sexul neprotejat? (cel care presupune coitul intrerupt sau cel bazat pe metoda calendarului)
pentru ca majoritatea care merg la prostituate nu se protejeaza, sau nu se stie niciodata ce boli are fiecare.
intrebarea e valabila si pentru fete, daca ele ar cere iubitului lor asa ceva.

10 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Normal ca m-ar deranja! Este ca si cum n-ar avea incredere in mine.

| Matt24 a răspuns:

Eu nu, mi se pare ceva normal...dar sexul neprotejat nu este deloc o idee buna pentru ca picaturile placerii pot contine uneori spermatozoizi iar cu calendarul, nu se stie niciodata cand perioada fertila poate aparea mai devreme.si nu stii cand poate aparea o sarcina nedorita...asa ca mai bine prezervativul sau anticonceptionalele

| Cirus a răspuns:

De suparat nu m'as supara, ca as putea foarte simplu sa refuz dandu'i explicatii si de ce. poate as fi dezamagit de neincredere insa daca eu as stii ca ar putea fi ceva neregula, as accepta pentru binele ei si al meu desigur.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu mi-am facut analize inainte de a face sex neprotejat cu partenerul meu.
Si n-are nici o legatura cu prostituatele, are legatura cu faptul ca poti lua HIV sau virusul hepatitei B si C de la stomatolog, de la vaccinurile din copilarie (cand vaccinau toata clasa cu patru ace si doua seringi - inainte de 1990), de la manichiura sau frizer.
Nu are absolut nici o legatura cu increderea, cei mai de incredere oameni se pot imbolnavi, fiindca infectiile nu tin seama de seriozitate.
Nu as sta nici o clipa intr-o relatie in care partenerul area avea cea mai mica ezitare sa ne facem amandoi analize complete, fiindca inseamna ca ori e complet idiot, ori nu-l intereseaza daca ma imbolnaveste cu ceva.
De altfel, vorbeam cu o prieten care e medic de laborator si imi spunea ca jumatate din pacientii ei sunt tineri care isi schimba partenerul si merg sa-si faca analizele.

| ExistaMosCraciun a răspuns (pentru Flav):

Flav, nu ca nu are incredere, dar poti sa fii purtator de infectie cu HPV ( e doar un exemplu, la barbati oricum nu se manifesta decat in cazuri foarte rare, ducand spre cancer ) si sa nu ai habar de asta, pe cale de consecinta, ii dai si ei, fara ca macar tu sa stii ca ai.

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Cum ziceam, nu e vorba de incredere sau lipsa ei, dar e posibil ca unul dintre parteneri sa fie purtator de ceva, fara ca macar sa aiba habar de asta. Si, iarasi, cum ziceam, spre exemplu infectia cu HPV, nu e boala de prostituate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deloc daca da sida in tine ce te faci asa mai bine isi faci analizele si gata

| VadTot a răspuns:

Nu vreau sa te jignesc dar am impresia ca esti extrem de speriata s au nu ai deloc incredere in prietenul tau Intr o relatie foarte serioasa nu cred ca este nevoie de asa ceva sincer sa fiu nu am mai auzit pe nimeni sa faca asa ceva, sincer ce virsta ai? si inca ceva acum ce ai face de fiecare data cind ati vrea sa o faceti neprotejat mergeti la medic sa va faceti analize?laughingScuza ma dar rid de numai pot esti atit de.dar nu mai spun nimic sa nu te jignesc,! Acum fiecare cu modalitatile lui de asi pastra sanatatea cit mai ferita de fel si fel de boli.Si inca ceva sa stii ca o boala o poti lua in fel si fel de modalitati chiar si printr un simplu sarut poti lua de exemplu o hepatita de tip A sa zicem.acum ce faci si inainte ati saruta iubitul ce faci il pui sa se spele pe dinti? ii faci un consult?laughing))

| TatSergiu a răspuns:

Păi dea-ș fi fată i-aș trage o mamă de bătaie lu gagicumeo că nici sex n-ar mai vrea

| Matt24 a răspuns:

Am zis de anticonceptionale fiindca ele previn o boala pentru care poate nu esti pregatita si anume, o noua viata. daca dupa analize ai incredere in prietenul tau ca nu se mai intalneste cu nimeni, este destul de ok.Totadata,medicul care va va face analizele poate sa va sugereze cea mai eficienta metoda contraceptiva pentru voi. Daca esti tanara, gandeste-te ca relatia voastra poate mai dureaza 3, 10, 12 luni si dupa aceea gata iar prezervativul este cea mai sigura metoda impotriva bts-urilor. Puteti incerca o data si fara ca sa vedeti cum e, dar cel mai bine este cu prezervativ happy