E normal bro, dupa ce te pupi de cateva ori nici n o sa mai fie ceva special, chiar va deveni boring
Eu am sarutat 3 persoane in viata mea si doar prietenul meu, a treia persoana cu care m-am sarutat mi-a trezit emotii de nedescris. Cu primele 2 persoane a fost bine, dar nu senzatia asta pe care o vezi in filme. De aceea eu cred ca foarte mult conteaza si chimia intre persoane pentru a avea un sarut bun.
O sa devina plictisitor. E ca si tinutul de mana. La un moment dat te plictisesti
Eu l-am avut la 18 ani intr-o sala de cinema complet goala. Deci totul a fost asa...) genial si asa o explozie de constelații si sori si excitare
Wo wo wo, usurel, asa se nasc maniacii
Iti garantez eu 100% ca atunci cand o sa ai (o sa iti placa evident) dar nu o sa mai tanjesti asa mult
De unde ști dacă nu ai încercat? Este ca și când ai zice că nu îți place marea, deși nu ai văzut-o niciodată.
Am prieteni care l-au avut si toti au spus ca nu a fost nimic special. Si chiar la mare stau si pot spune ca fetele din partea asta a tarii sunt fitoase si materialiste.
Elenna_4537 întreabă:
Florii_7677 întreabă: