anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru Cei care au relatii serioase si de lunga durata.

Care este secretul longevitatii relatiei voastre?
Cate sacrificii faceti pentru a dura in timp?
Si Cel mai important care sunt chestiile peste care nu a-ti putea trece niciodata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte simplu, incredere. Si ce trebuie sa faci pentru ea?, sa o castigi, si sa o oferi. Sinceritate. Respecta ca sa fii respectat. Si atunci cand crezi ca te plictisesti de acea persoana, ia-ti 10-20 minute libere, oprestete din orice activitate, opreste toate sunetele de pe langa tine, inchide ochii si fa un exercitiu de gandire. Gandeste-te serios la toate clipele petrecuta cu cealalta persoana, inca de cand v-ati cunosc, gandeste-te foarte bine la detalii. Vorbesc serios, daca o faci cu seriozitate o sa functioneze.
Ahh da, clar, trebuie sa lasati unul de la altul. Chiar si cand ii vina ta, cereti scuze, si persoana respectiva o sa observe cat de mult o iubesti. Sper ca ti-am fost de ajutor happy

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu sunt solo momentan
dar cred ca comunicarea, activitatile in doi, sexul sunt esentiale intro relatie
cred ca iubirea cere mereu sacrifici mici mari mereu ceva
inselatul sau minciuna non stop =bataia de joc

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Relatia ideala e aceea fara compromisuri sacrificii minciuni inselaciune.cauta oameni sinceri buni si care prefera sa dea mai mult decat sa primeasca, asta e garantia ca sunt calumea intr o proportie mai mare indiferent de defecte

| DeeaMarry a răspuns:

Eu am o relatie de 4 ani, destul de serioasa. Nu stiu daca o sa consideri ca este o relatie de lunga durata, insa am sa-ti raspund totusi.
Cred ca secretul consta in iubirea pe care si-o poarta cei doi si atractia fizica pe care o simt unul fata de celalalt.
Nu le-as numi chiar sacrificii. Cred ca in unele situatii pur si simplu trebuie sa lase fiecare de la el.
Nu as putea trece peste minciuna. Daca sunt mintita, e clar ca nu mai exista incredere intre noi, iar eu consider ca increderea reciproca e vitala intr-o relatie.

Răspuns utilizator avertizat
| Zamfir_Andreea_1990 a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

In primul' rand nu exista relatie ideala sau perfecta. Fie ca va convine sau nu toti faceti compromisuri chiar daca va dati seama sau nu(o relatie de lunga durata impune compromisuri). Iubirea, sentimentele, fidelitatetea si alte chestii sunt bullshit-uri. Da increderea si comunicarea sunt importante, atata timp cat sunt sincere. Si asta e dura realitate, chiar daca vreti sau nu sa o acceptati.

| DeeaMarry a răspuns (pentru remus1007):

Yes, I can.

Nu, tocmai asta e ideea. Daca ma inseala, prefer sa imi spuna el. Poate as putea trece peste. In schimb, daca as afla de la altcineva (pentru ca pana la urma tot se afla), nu ar mai avea absolut nicio sansa.

"Asa mi-e firea" e doar o scuza penibila. La fel pot spune si criminalii.
Orice se poate face daca ai vointa. In cazul asta, si dragoste pentru partenera.
Ma mir ca exista fete care sa accepte o astfel de relatie. Daca nu vrei sa fii fidel, de ce nu te desparti? Sau de ce mai intri intr-o relatie?