Pentru ca e cea mai complexa si placuta forma de comunicare interpersonala, afectiva si multinivelara! Multumita?!
Pentru ca e combinatia perfecta intre romantism si pasiune in cea mai pura forma. Pentru cei care iubesc doar si nu se implica in relatii pasagere ( desi din relatii pasagere poate iesi adevarata iubire, alesul ) sexul se doreste a fi apropierea de partener. Ei au vazut ca cel de alaturi au tot ce isi dorea si mai ramane sexul ori ca o implinire, ori ca o dezamagire. Cei care se implica in relatii pasagere vor sex in prima faza si abia dupa se intereseaza de restul, sunt mai pragmatici. Cei care cauta o relatie de durata, cu implicare emotionala din partea ambilor parteneri considera sexul ( dragostea la unii ) apogeul unei relatii si asigurarea ca relatia in care esti este ce cautai o viata.
Nu stiu daca sa mi se para amuzanta sau trista intrebarea. Tie nu iti place?
Ba da imi pe[lace... dar ce sa fac daca am un sot bolnav si impotent care ma lasa de ani de zile fara?! ma simt inca tinara si dornica de iubire...lucrez de-mi sar capacele...si sa nu am parte de nimic?
eu inteleg sa mai fiu si iubita de ce mama focului m-am casatorit atunci? si unde scrie ca daca barbatul devine impotent sotia musai sa sufere?! Suntem In India unde daca murea sotul se ingropa si nevasta cu el?!?!?!
Pai o comunicare mai buna intre parteneri, iti ajuta organismul, oricum face bine pentru ambele sexuri!
Intotdeauna o sa ne placa sexul asa cum va place si vouasunt femei care rezista fara el dar si barbati.sexul este ceva normal. tie nu ti se pare normal?
VreauMiere întreabă:
Mutubal întreabă: