Cu siguranta nu. Oricum ar arata, oricine ar fi in plan social/economic, oricat m-ar iubi, as refuza sa fac asta.
Eu nu as face asta decat daca ar fi o relatie foarte stransa, gen 2+ de relatie
Eu zic ca atunci cand esti mare si ai o relatie de genul e bine sa faci aceste lucruri, daca nu cand esti tanar, atunci cand?!
Chiar ai suge **** unui tip pe care îl ştii doar de 2 ani? ) lol
Am zis 2+...eu zic ca dupa atata timp de relatie trebuie sa faci si sex etc, ai vrea dupa 10 ani de relatie?! wtf, plus ca asta e parerea mea!
Ok...
Daca tu esti in poza de la avatar, atunci mi-e mila de tine. Tin sa te anunt ca ai fost foarte penibil.
Daca nu esti tu, ceea ce ma indoiesc, de ce si-ar pune cineva o poza cu un om normal? Punea un star... nu un om normal. In fine...
Sexul oral e practicat intr-o relatie, aici nu se mai pune chestiunea daca ar face, o fac pur si simplu! Fie ca le place sa faca asta sau fie pentru ca vor sa-si vada iubitul simtindu-se bine.
Sexul oral, intr-o relatie e cat se poate de normal, iar asta din ambele parti.
In ceea ce priveste timpul, dupa cat timp, etc... asta e treaba lor. Insa te asigur, nu dureaza 2 ani cum a spus tipa de mai sus. Probabil e doar o copila, sub 13 ani...
P.S: Ti-a raspuns un tip de aproape 22 de ani, unul care a facut si caruia i s-a facut.
Draga Tudorel, te anunt ca sunt un om care stie chiar foarte bine ce vorbeste, care stie sa se exprime si sa isi contureze o opinie intr-un mod civilizat, pe baza unor argumente. Sunt sigura ca ceea ce eu am spus este clar si nu lasa loc de interpretarile unuia ca tine. Atata timp cat nu ai o opinie, cat iti lipsesc argumente, evita sa mai comentezi parerea altor oameni. Sunt sigura ca esti un copil/o copila(nu sunt sigura pentru ca esti o persoana destul de dubioasa) cu anumite frustrari. Renunta la ele si comporta-te in orice mediu, atat real cat si virutal, civilizat.
Daca iubita ta re si ea cont pe TPU si cel di poza esti tu, atunci se intelege de ce pui asa intrebare.
Fetelor, nu va mai feriti de sexual oral ca nu'i deloc scarbos prima data incercati si dupa vorbiti
Frate am colege (sunt pe a 11-a) pe care le-am scos la un suc, si deja in baia clubului mi-am facut sex oral la prima intalnire. Bitche's. Dar da. Voua va place ca noi sa va facem sex oral dar voi, ce dati la schimb. *** off.
"Fetelor, nu va mai feriti de sexul oral ca nu'i deloc scarbos" Sa inteleg ca ai facut oral unui barbat?
anonim_4396 întreabă:
Anomisusususususus întreabă: