Eu mă refer la mărimea perfectă … nu la ceva mediu (ok) ceva gen (perfect) … depinde oricum de la femei la femeie dar să vedem ce răspunsuri primim
Majoritatea o sa zica 20, e doar o fantezie de a lor, cele care nu prea au facut sex.
Deci, ca sa intelegeti, marimea medie este de 15 cm, iar a vaginului este de 14 cm.
Bun, am înțeles … eu am undeva la 16, 50 cu tot cu grăsimea pubiana … fără grăsime undeva la 18 cm, și am folosit și un prelungitor de 4cm, să spunem 20 în total, atunci cum de a fost posibil să intre tot în iubita mea?
Sunt primul la ea, știu ca nu are legătură dar așa doar ca idee … nu s-a simțit deloc bine, mai ca a plâns. greșeala mea … și cu a mea o doare, dar în fine… am mai pus odată întreabarea asta dar nu am primit un răspuns concret … cum de a intrat atât?
Dap, eu am spus ca marimea medie este atat.
Pe deoparte, vaginul se poate adapta apropo! se mai largeste, in functie de momentul respectiv.
Eu pot sa-ti spun ca si eu am o marime mare, si 2 fete au simtit durere!
Eu cred ca tipele care au avut relatii cu barbati care o au de 14-15 cm, sunt doar curioase cum se simte un penis mai mare, si mai e si nivelul de perceptie, care e dat de filmele por*o, dar acolo e pura actorie, trebuie sa fi destul de naiva.
Si da, mai cred ca intr-adevar, dupa 35-40 de ani, vaginul isi pierde din elasticitate, deci de aia unele prefera un penis mai mare si mai gros.
Păi și acum ar fi posibil să se obișnuiască cu un penis de 20 cm? am în cap să mi fac operație
Stai, tu îți dorești un penis cat mai mare, sa înțeleg?
Uite din propria experiență, tipele de 35, 37+ ( dacă e mama cu atât mai okey ) nu vor avea nici o problema la un penis de 20cm, practic au vaginul ușor mai dilatat.
Dar tipele de 18, 24 de ani, clar vor avea dificultăți în a face cu un penis de 20 cm.
Am înțeles, a mea are cu 17 dacă intru tot ori leșină de durere ori plânge
Ai grija ca depinde de la femeie la femeie. Daca o doare, intre voi exista ceva ce se numeste incompatibilitate sexuala. Gaseste o pozitie in care sa se simta confortabil.
Bun, am înțeles … atunci cu 17 dacă o doare, 20 unde au avut loc? preludiu îl fac foarte bine, o termin în 5 min dacă vreau …. Dar nu e partida fără puțină durere
Ce pacat daca aceste marimi sunt cele mai bune se pare ca eu ar trebui sa mai tai din ea.