| Gsix a întrebat:

Intrebare pentru fete! Apelez la voi fetelor pentru ca baietii sigur vor raspunde numai tampenii, asa ca sa incepem. Buna fetelor, sunt baiat, am 16 ani, ochii caprui, parul saten, 1.70 metrii, patratele. Sunt un impatimit mare al sportului de orice fel ( in special culturism, arte martiale mixte si wrestling mai nou), ascult muzica dubstep,rap, rock uneori, sunt romantic, fidel ( nu insel nici daca as fi obligat), muncitor, nefumator, nu beau, nu ma droghez, dar am o problema. Problema mea este ca nimeni nu ma agreeaza/iubeste, cunoscutii ma resping pentru ca nu sunt ca ei, sunt diferit. Pana acum am avut doar o iubita, si am facut tot pentru ea, rarisem antrenamentele numai sa ma vad cu ea, ii duceam mereu cate un trandafir, ii cumparam cadouri etc. Dar m-a parasit pe motiv ca nu mai simte nimic pentru mine, desi nu am gresit cu nimic fata de ea. De ce nu ma plac si pe mine fetele, am suflet bun, sunt grijuliu, dar degeaba, mai le auzeam pe unele fete spunand ca isi doresc un baiat cu calitatile mele, dar cand il au... isi bat joc, nu stiu ce sa ma fac, cand vad pe altii in cupluri fericiti imi vine sa o iau razna, sa plang, de multe ori plang, ma enervez si aberez, nu stiu ce sa fac, am nevoie de cineva, de o relatie serioasa sad dar din nefericire sunt singur crying Ce sa fac fetelor? crying apropo, daca sunt urat spuneti-mi, nu ma supar pentru adevar, uitati profilul meu de facebook : facebook.com/skruller.tkd Astept ajutor sad

64 răspunsuri:
| ROXANA15 a răspuns:

NU stiu...incearca sa fii putin mai tupeist,sa-ti schimbi complet garderoba, freza sa fie cat mai simpla fara gel, sa stii sa iei o fata sa plirtezi cu ea jucaus, iar daca iti place o fata nu'i zi asa din prima ia'o incet fii intai prietenul ei apoi iubit, sper ca te'am ajutat cat de cat...merit funda? big grin