Eu sincer, sunt fata, am 23 de ani și nu am avut nicio relație. Pentru ca nu mi-am dorit pana acum și când mi-am dorit nu s-a putut. Acum nu mi se pare ceva ciudat neaparat...mai știu cazuri de băieți de 20 și ceva de ani care nu au avut. Depinde dacă ești timid. Dacă mi-as dori o relație nu as zice nu unui astfel de băiat dacă e un tip ok care sa îmi placa. Dar depinde mult de cum e ca om. Eu una nu m-as ghida după câte relații sau dacă a avut așa ceva in trecut. Știu ca sunt fete cărora le plac băieții care au ceva experiența mai ales ca na in relație vine vorba și de activitate sexuală. Dar știu un băiat de care in prezent îmi place care a avut o relație și e tot virgin. Deci multe chestii poate par anormale in vremea asta însă părerea mea e ca toate au timpul lor. Și mie mi se pare ciudat ca nu am avut și nu am relație, dar mi-am dat seama ca nu a apărut persoana potrivită pentru mine și ca momentan am alte priorități in viața fie ca altii mă judeca pentru modul meu de gândire. Deci no stres. Fiecare are perechea lui in lumea asta. numai bine
Dacă eram de vârsta lui, da.
Și dacă NU a avut niciodată pe cineva, ce? Hai să-i tăiem gâtul, sau cum? Doamne ferește!
Nu e nimic grav dacă nu a avut relație, încă e mai bine așa cum e.
Nu e bine eu îmi doresc o fată și eu. Toții prietenii și colegii de muncă au iubite/ soți /copii / logolnice tot timpul tot timpul sunt presat de ei. Plus că colegii de muncă râd de mine mă fac ***.
Nu mai suport nici nu am cu cine să ies având în vedere că ei vin cu iubitele lor. M-am săturat să stau singur pe bănci prin oraș sau parc.
Daca chiar avea fiecare perechea lui pe lumea asta, nimeni nu murea singur si virgin.
Amaliaaaalala întreabă: