Stii cum sta treaba? atata timp cat iubesti pe cineva nu te mai intereseaza varsta. Eu la ora actuala am 21 de ani prietena mea are 25 de ani. Cand am cunoscut-o si am inceput sa vorbesc cu ea, aveam varsta de 19 ani iar ea 23 si iata ca dupa 2 ani de zile tot impreuna suntem si ne intelegem de minune. Cat despre ceilalti care zic ca te maturizezi mai greu ca nu stiu ce nu exista, experienta care o intampini in viata si greutatile te fac sa te maturizezi si daca vreti am sa va dau cazuri concrete. Cat despre relatia dintre 2 persoane, fata fiind mai mare nu vad care ar fi problema. Daca iti zic ca mama mea este mai mare ca tatal meu cu 2 ani nu ma crezi si daca iti mai zic ca sora mea este mai mare ca logodnicul ei cu 2 ani nici asta nu ma crezi. Am cunoscut destule cupluri pana acum in care fata/femeia este mai mare si care e problema? Iti spun eu niciuna atata timp cat exista comunicare respect si iubire. Daca vrei ti-as putea vorbi foarte mult despre chestia asta si sa iti dau argumente pro la fiecare intrebare a ta. Nu vreau sa o mai lungesc asa ca iti zic pe scurt dai bice si lasati prostiile astea deoparte.
Da,depinde cati ani ai, daca ai intre varsta de 1-15 ani (nu as sta) dar intre varstele 15-1000000000, 000 da asa da (deoarece baiatul se maturizeaza mai tarziu) poate ai 14 ani iar el 13 sau invers (gandeste-te.tu poate /baiat /fata fiin baiat iti place sa te joci jocuri, sa te uiti la (desene) iar unei fete ii place sa asculte muzica, sa iasa prin oras/cumparaturi etc, intelegi? dar da si eu stau cu baieti mai mici decat mine (dar nu ca iubit)ca prietenii (e amuzant /ne jucam /povestim dar nu as putea fi cu un baiat mai mic de cat mine (poate e mai mic la inaltime ) si pnoo (parerea mea) waww ce ciudat am scris )))pwup :* funda?
Am avut o relatie cu un baiat mai mic cu 1 an decat mine. La inceput totul era frumos, dar dupa un timp s-a simtit diferenta. Acum nu ma mai uit de la varsta mea in jos.
Genul ăsta de băieţi nu ştiu ce vor de la viaţă, la modul general.Nu m-aş implica.
Aici eu zic ca depinde si de caracter. Unii sunt mai maturi ca altii.
Nu e o varsta fixa la care se maturizeaza o persoana N?
Nu e o vârstă fixă, dar sunt copii.Vor libertate, vor să experimenteze şi cred că dacă fac sex au mintea deschisă.Nu ştiu nimic despre viaţă.Mai au de crescut.
Raspund si eu chiar daca nu sunt fata, nu conteaza varsta! majoritatea fetelor plac si baieti mai mici ca ele, dar nu au o relatie sau renunta repede pentru ca sunt influentate de altele(o mare prostie). Ce conteaza un an? Va simtiti chiar asa superioare fata de baietii mai mici cu un an ca voi? Mai bine stati cu unu de 25 de ani care nu stie cum sa va arda mai repede ca nu a avut una in viata lui si acum si-a luat si el masina dupa ce a facut cateva chestii prin Spania si poate da si el lovitura.
Da..Adica pana la urma,daca vezi ca un baiat mai mic decat tine este mai potrivit decat unul mai mare, de ce sa spui"a nu, e mai mic, nu ma bag."Pana la urma, daca iti place de ce ai refuza? Nu poti merge pe principiul ca baietii se maturizeaza mai greu..depinde de fiecare asta.De multe ori poate ca noi, fetele, suntem mai imature decat baietii mai mici decat noi si nu ne dam seama.
Depinde. Sa zicem ca fata are 14, iar baiatul are 13. Iti dai seama ca baiatul se simte ca un prost cand vede ca altii se dau la ea si nu poate sa faca nimic.
Varsta nu conteaza de la un moment dat. Ma refer atunci cand oamenii sunt cu capul pe umeri, ca la 13-14 ani toti calculeaza relatiile in functie de ani si alte lucruri superficiale.