Flirtez cu el, incerc sa fiu in preajma lui, sa initiez o intalnire sau sa-i sugerez ca as vrea sa ies cu el, incerc sa mentin o conversatie.
Tu vrei un raspuns la intrebarea de mai sus sau vrei sa combini cat mai multe fete pe aici?
Mie cand imi place de un baiat, ma uit insistent la el, daca asta te ajuta cu ceva.
Ok,și altceva? Pot spune că și ea face asta dar așa mai pe șleau...Iar daca o prind făcând acest lucru... își întoarce brusc privirea? ce poate să însemne?
Cand o fata nu e interesata de un baiat, pur si simplu nu il baga in seama, daca ea se uita la tine si nu o data apoi e stanjenita e clar ca inseamna ceva.
) Este confidential si pentru fete majore? Buna asta!
Daca ai peste 18 ani, ar trebui sa stii cand are cineva ganduri cu tine.
In mod normal iti cauta compania, atat fizica, cat si virtuala sau telefonica. Ii place atentia ta si cauta sa fie mereu in raza ta vizuala.
O fata te place daca stii sa te porti frumos cu ea,sa ii fii alaturi si in momentele grele,sa o ajuti mereu,sa o cauti,sa o intrebi daca e bine,sa ii fii cel mai bun prieten, sa stii sa o asculti, deci in general astea sunt chestiile care trebuie sa le stii.Tu ar trebui sa simti daca te place, sentimentele astea se simt daca stii sa le observi, nu o sa te placa nimeni daca tu doar stai si te gandesti si iti bati capul cu intrebarea asta.Deci,fii alaturi de ea, incearca sa te faci placut, arata-i(dovedeste-i) ca se poate baza pe tine in orice moment.Succes!
Am inteles? Si cum ar trebui sa fac ultimul lucru?
Nu mai face nici un lucru...lasa-te păgubaș.Mai bine asteapta sa mai crești, se vede ca nu intelegi inca niste chestii simple.
Nu vreau! Ai vreo problemă că nu înțeleg unele lucruri sau că nu mă las păgubaș!
Da recunosc că nu înțeleg unele lucruri (simple pentru tine) Pentru mine este dificil pentru că este prima dragoste...
Biancaa123 întreabă:
caty870 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: