anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare pentru fete: Auziți:Cum știu dacă o fată mă place? Ce vă dă de gol dacă plăceți un băiat? Care sunt gesturile care vă trădează? Vreau cât mai multe detalii despre acest subiect! Vă rog mult! A fost o întâmplare acum aproape 2 luni care m-au pus într-o încurcătură și nu mai știu ce să cred! Mă ajutați? Vă rog! Dacă este pe Whatsapp nu aici! Că este confidențial! Dacă este cineva care vrea(fată) Să îmi spună și îi las numărul în privat aici! De preferat fete peste 18 ani pentru că ele sunt mai pricepute! Nu înțelegeți greșit! Dar picii nu prea știu ce să spună așa că! este o întrebare mai mult pentru fete pentru că, consider că ele sunt cele mai în măsură să îmi răspundă la astfel de întrebare! Și încă cevabig grinacă va fi sa vb pe Whatsapp, aș dori că acea persoană să îmi dea și niște sfaturi in legătură cu(voi spune acolo) Aștept cat mai multe oferte de discuție pe Whatsapp! Seara bună! 0733857209! Până la urmă las și numărul!

10 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Tu vrei un raspuns la intrebarea de mai sus sau vrei sa combini cat mai multe fete pe aici?
Mie cand imi place de un baiat, ma uit insistent la el, daca asta te ajuta cu ceva.

| sofisis a răspuns:

laughing) Este confidential si pentru fete majore? Buna asta!
Daca ai peste 18 ani, ar trebui sa stii cand are cineva ganduri cu tine.
In mod normal iti cauta compania, atat fizica, cat si virtuala sau telefonica. Ii place atentia ta si cauta sa fie mereu in raza ta vizuala.

| petitconseil a răspuns:

O fata te place daca stii sa te porti frumos cu ea,sa ii fii alaturi si in momentele grele,sa o ajuti mereu,sa o cauti,sa o intrebi daca e bine,sa ii fii cel mai bun prieten, sa stii sa o asculti, deci in general astea sunt chestiile care trebuie sa le stii.Tu ar trebui sa simti daca te place, sentimentele astea se simt daca stii sa le observi, nu o sa te placa nimeni daca tu doar stai si te gandesti si iti bati capul cu intrebarea asta.Deci,fii alaturi de ea, incearca sa te faci placut, arata-i(dovedeste-i) ca se poate baza pe tine in orice moment.Succes!

| ș53fan a răspuns (pentru petitconseil):

Am inteles? Si cum ar trebui sa fac ultimul lucru?

| Adry05 a răspuns:

Flirtez cu el, incerc sa fiu in preajma lui, sa initiez o intalnire sau sa-i sugerez ca as vrea sa ies cu el, incerc sa mentin o conversatie.

| petitconseil a răspuns (pentru ș53fan):

Nu mai face nici un lucru...lasa-te păgubaș.Mai bine asteapta sa mai crești, se vede ca nu intelegi inca niste chestii simple.

Nu vreau! Ai vreo problemă că nu înțeleg unele lucruri sau că nu mă las păgubaș!

Da recunosc că nu înțeleg unele lucruri (simple pentru tine) Pentru mine este dificil pentru că este prima dragoste... crying

| ș53fan a răspuns (pentru Bondarel99):

Ok,și altceva? Pot spune că și ea face asta dar așa mai pe șleau...Iar daca o prind făcând acest lucru... își întoarce brusc privirea? ce poate să însemne?

| Bondarel99 a răspuns (pentru ș53fan):

Cand o fata nu e interesata de un baiat, pur si simplu nu il baga in seama, daca ea se uita la tine si nu o data apoi e stanjenita e clar ca inseamna ceva.