| ady998 a întrebat:

Intrebare pentru fete. Cum fac o fata sa ma placa eu o iubesc mult pe ea dar nu prea mi-a dat ocazia sa ii arat asta adica m-a refuzat o data mai demult iar acum as vrea sa incerc din nou dar nu stiu cum sa o aduc langa mine astept sfaturi plz. Eu am 15 ani dar sunt cam timid.

Răspuns Câştigător
| Bubuu00 a răspuns:

Buna :*. Intreab-o daca ii plac surprizele, incearca sa aflii cat mai multe lucruri despre ea, astfel incat sa fii pe placul ei happy. Si daca te refuza din nou, inseamna ca ea chiar nu simte nimic pentru tine. Dar merita sa incerci. happy. Funda?

6 răspunsuri:
| PalaghiaElenaGeorgiana a răspuns:

Spune-i de multe ori ca o iubesti! Insista! Fa-i cadouri, surprize! Daca e suparata, du-te langa ea si consoleaz-o!
Succes cu viitoarea ta iubitica!

| ady998 explică (pentru PalaghiaElenaGeorgiana):

Ce fel de cadouri?

| Danysan a răspuns:

Depinde de ce te-a refuzat -vezi ca daca e din cauza aspectului sansele sunt aproape minime-daca a fost din cauza comportamentului sau a faptului ca era prea mica -ai sanse omu se schimba. Spune-i ca o iubesti da nu exagera, fa-i cadouri, incearca sa o faci sa intelega ca se poate baza pe tine si ai face totu pentr-u ea -Succes-Funda?

| ady998 explică (pentru Danysan):

Nu e prea mica e diferenta de cateva luni intre noi

| anastasia9 a răspuns:

Incearca si a2 oara daca nu merge mai incearca si a 3 oara daca nimic asa nu trebuie sa o obligi sa fie k tine ca dupa te va lua peste picior isi va bate joc o fata nu are nev de un baiat,, papusa,,

| neutrino a răspuns:

Spune-i si ei ceea ce ne-ai spus si noua, spune-i ca iti este draga si ca ai fi onorat sa fiti impreuna.