| Atti12 a întrebat:

Intrebare pentru fete! Cum vi se pare un barbat ideal? Aspect, personalitate, comportament etc.

59 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Putine fete sunt in stare sa explice ceea ce le atrage cu adevarat. Majoritatea devin retardate cand se indragostesc.
Din postura de barbat, atragi retardatele cand:
-BMW-ul e mare si cat mai nou
-porti camasa si ceas
-n-ai emotii.

Nu includ toate fetele aici, dar o mare parte din ele sufera de retard in timpul imperecherii, iar schema de mai sus e 100% functionala.
Fetele cu comportament de oameni sunt ceva mai rare, si se indragostesc de un coleg, un amic, etc. Nu prea le vezi solo.

| RAY a răspuns:

Ceea ce ne atrage nu alegem noi in mod voluntar si involuntar

| SoareDaniel a răspuns:

N-aveti niciuna demnitate in voi sa spuneti adevarul, macar aici, ca il cautati pe ala de 10+, cu statut social, atractiv, cont de mii de euro in banca, vila cu 3 etaje si show room auto in curte

| Robert2526 a răspuns (pentru SoareDaniel):

Vrajeala. doar aia urati au parerea asta.

Sunt baiat dar pot sa imi dau si eu cu parerea. Cum fetele sunt diferite sunt si aceste idealuri diferite dar daca e ceva de capul tau o sa atragi fete chiar si daca esti urat si sarac. Acum daca esti si urat si sarac si prost imi pare rau dar de ce ar sta o fata langa tine? poate doar daca e la fel ca tine.

Depinde de varsta, educatie si de fiecare persoana in parte cum arata acel ideal.

Ai dreptate, sunt fete care vor bani, masini si ce ai mai zis tu acolo, altele vor un corp atragator, altele vor un iubit inteligent din familie buna, altele vor un " baiat rau" care sa le asigure o viata mai palpitanta. Sunt dorinte si dorinte, pentru ca toti suntem diferiti.

Modul in care tu ai generalizat spune multe despre tine.

| SoareDaniel a răspuns (pentru Robert2526):

Da frate, eu ce zic, in ziua de azi, o femeie care nu ofera nimic, DA, nu produce nimic, 0, educatie, cultura, care doar stie sa faca mancare si aia vai si amar are prea multe pretentii de la un barbat, ma refer la alea cu sute de followers pe Instagram si Facebook ( am intalnit cu sutele ) genul asta de fete sunt prea rupte de realitate cred ca li se cuvine totul pe lumea asta, rar mai gasesti una care sa te aprecieze pentru ce esti ca om, totul se rupe cand vine vorba de statutul tau financiar, care si ala trebuie sa fie destul de bogat ca sa indeplineasca cerintele unui fardate

| Dalmore a răspuns (pentru SoareDaniel):

Vorbești ca un virgin de 30 de ani laughing

| Dalmore a răspuns:

Virgin de 28 de ani laughing* anii trec repede, cu mentalitatea asta în aceeași situație o să fii și peste 2 ani.

| RAY a răspuns (pentru SoareDaniel):

Esti constient ca majoritatea celor care au iubita nu au mii de euro, vila nici cu parter sau show room auto? apropo statul material nu creaza atractie fizica, poti avea toate bogatile lumi ca aia nu va fi atrasa de tine fizic

Tu vorbești despre puștoaice, nu despre femei. Schimbă target-ul.

Care e ultima carte pe care ai citit-o? big grin

Avem opinii diferite, nu te contrazic, or fi si fete cum zici tu. Eu stiu ce am intalnit eu. Nu sunt nici bogat, nici prea inteligent, nici macar nu am muschi dar nu am avut niciodata probleme de acest gen cu fetele. Acum depinde si de ce asteptari ai tu, daca tu de la o femeie astepti sa iti gateasca, sa iti spele chilotii si sa te intretina probabil ai dreptate laughing)

| Drimmero a răspuns:

Dar ce s-au inghesuit sa raspunda...

| Dalmore a răspuns (pentru Drimmero):

Ce să mai răspundem? laughing Nu vezi că știu bărbații mai bine. Și dacă le zicem ce vrem noi, ne fac mincinoase.

| Robert2526 a răspuns (pentru Dalmore):

Eu chiar sunt curios ce parere ai tu

| SoareDaniel a răspuns (pentru Robert2526):

Ce se ataca ele pe aici, stii foarte bine si tu ce **** mananc, ca ai Facebook sau insta si OBSERVI lucrul asta...le scoti figurile din cap greu de tot, e cerinta in ziua de azi sa fi imbracat din cap pana in picioare de 1000-2000 de euro ca o fata sa iti raspunda la mesaje! este bay pitipoancelor < raspundeti va rog

Tu îți trăiești viața pe Facebook și Insta, am înțeles laughing.

| SoareDaniel a răspuns (pentru Dalmore):

Nu o traiesc pe strada sunt al nimanui,

| Drimmero a răspuns (pentru Dalmore):

Aveti ceva surse sau citari cand raspundeti la d-astea? Adevarul e ca unele baga vrajeli pe care nu le cred nici ele, la modul 'sufletul, fizicul nu conteaza deloc, poate sa fie sarac si sa mearga cu rolele pana la job'.

Iti repet. am avut relatii si cu "pitipoance" de genul cum le spui tu si cu fete normale. Si nu am bani! Pleci de la o idee gresita daca crezi ca fetele doar asta vad, doar banii!

DAR. exista un dar mereu big grin Trebuie sa atragi si tu atentia cumva. Daca tu pari un catelus in calduri, identic cu ceilalti 50 care I-au scris mesaj inaintea ta de ce ti-ar raspunde?

Nu imi spune ca tu raspunzi tuturor fetelor care te abordeaza pe Facebook ca nu te cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și uite că homosexualii de pe TPU au făcut coming out.

| Dalmore a răspuns (pentru Robert2526):

E o cauză pierdută, mai sus spunea de educație și cultură, dar el salivează la modele de pe Instagram laughing nici el nu știe ce vrea.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Te numeri printre ei?

| SoareDaniel a răspuns (pentru Drimmero):

Subscriu la ce ai scris tu, putini inteleg, cum zicea cineva lucrul asta trebuie sa vina natural de la sine, sa nu te chinui sa atragi atentia, din moment ce tu nu prezinti interes pentru ele esti o cauza PIERDUTA, si nu o spun sa ma simt eu mai bine, am simtit-o si vazut-o pe pielea mea in toata perioada petrecuta in scoala, cel putin imi mai ramane planul profesional atat si nimic mai mult ( chiar e ultimul comentariu ca mi s-a luat si mie )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu, dar văd că au RĂSPUNS la întrebare doar băieți si mă gândeam gă e un fel de declarație, dar tu, te numeri printre ei?

Al meu merge cu busu laughing

| Drimmero a răspuns (pentru SoareDaniel):

Ideea e ca tu sa le trezesti interes prin orice poti tu incat sa se uite la tine cu alti ochi fata de restul.

| Drimmero a răspuns (pentru Dalmore):

Si ar fi ceva rau daca se merge cu autobuzul? nu iti mai faci nervi in trafic cand pleci cu masina personala.

Eu unul merg pe jos si prefer mersul pe jos unde nu necesita distante prea mari, adica nici role n-am

| SoareDaniel a răspuns (pentru Drimmero):

Atata timp cat observi de la ele ca esti privit cu dispret si ura spune totul, oriunde te-ai afla, magazin, restaurant, p l m, mijloace de transport si da patesc chestia asta in 75% din cazuri

Tocmai asta am zis, că nu e o vrăjeală să spui că nu te interesează dacă iubi merge cu rolele la muncă laughing nu tuturor le place să conducă, mai ales prin orașe mari.

| RAY a răspuns (pentru SoareDaniel):

Oare nu e doar imaginatia ta? de ce sa te priveasca cu dispret?

| SoareDaniel a răspuns (pentru RAY):

Eu stiu de bine ce arat, numai vorbesc de interactiuni cu ele, am patit odata sa le vad deranjate de chestia asta cand am vrut sa vorbesc la un job cu unele... vai de mama mea ce viata am sa duc laughing