Ma innebunesti frate, ce sa zic, probabil tu ai abilitati multe, ai copil si nevasta cred dar o arzi tot timpul pe TPU vad
Aaaa am inteles de asta nu ai timp sa cunosti fete, ok, scuzele mele
Chiar voiam să îți ofer un răspuns. Însă, din câte am observat, partea frustrată cunoaște mai bine dorințele mele, cât și ale celorlalte femei.
Partea proastă se rezumă pe faptul că, ura nu atrage decât negativism si experiente neplăcute în raport cu femeile.
În cazul in care blamati/contestați femeia, indiferent care ar fi motivele sau experientele voastre de viată, NU meritați o relatie cu o femeie. Cu toate acestea, cu asemenea mentalitați întunecare, cu o conduită distorsionata, practic nu aveți cum să atrageti ceva bun din punct de vedere sentimental.
Evident că pe urmă tot voi va mirați de rezultatele pe care le obțineți.
Macar nu esti disperata dupa starea materiala, asta denota ca muncesti.
Intrebarea cu 'ce ar fi rau' era pusa pentru cele care chiar sunt chitite pe masini, mai ales cei cu caluti multi. traiesc intr-un oras puternic urbanizat si cu trafic intens si in loc sa stau la semafor as fi preferat sa tai printre ei cu o bicicleta.
Ofiintă consider ca fiecare are partea lui de dreptate, unele fete sunt intr-un anumit mod, dar generalizarea este ceva eronat
Foarte multe o sa-ti zica ca ele cauta barbatul ala loial, care sa le iubeasca, sa le faca toata poftele, sa fie inteligent si alte cacaturi. Da-mi voie sa-ti traduc,, Vreau un lake, care sa fie catelus, la picioarele mele si sa nu aiba obtiuni pentru ca dupa aia simt nesiguranta". Acum multe o sa-mi sara in cap si o sa zica ca vorbesc prostii. Ok. atunci de ce genul ala de baieti buni nu-si gasesc relatii sau chiar si daca e asa, de ce ajung sa fie inselati? Acum nu zic ca toate-s la fel, dar majoritatea fetelor se mint singure si nici ele nu stiu ce vor cu adevarat.
Poate doar ti se pare, nu are absolut nimeni nimic cu tine, mai ales ca nu va cunoasteti.
Daca primesc ceea ce vor cu adevarat, din cauza societatii si a familiei au sentimentul ala ca,, se simt folosite" si nu vor asta, vor sa fie iubite. Ok si daca dau de unu care le iubesc dar care nu prea le fufu bine, il inseala. Hmmmmm.
Am ochii si vad frate, dupa gesturi si toate cele, am patit si faze din astea nasoale la ultimul job unde munceam, ma tratau foarte urat din considerentul asta, ca altul nu exista, am fost la un pas sa ma iau si la bataie cu unii de acolo, e o calitate sa arati bine in ziua de azi, de ce sa mintim singuri, cu ce ne ajuta?
Nu toate au norocul sa dea de unul care sa le iubească si sa fie si bun la pat
Hm, oi fi eu ciudata, dar eu chiar știu ce vreau.
Da, nu neg ca fizicul ok nu ajuta, ajuta enorm,, mai ales intr-o lume superficiala cum suntem cu totii. N-ai ce-i face, asta e lumea si societatea.
Dacă as face-o ar părea ca ma laud, o sa păstrez persoana a 3-a :))
Mi-ar placea sa fie arogant, dar nu genul ăla de aroganta ieftină născuta din prostie.Ma refer la aerul ăla încrezător, sigur pe el(care presupune si inteligenta).Sa-si cunoască valorea si sa arate chestia asta.Amuzant,
cinic,sarcastic.Rece,dar prin rece nu ma refer la un tip distant care nu da doi bani pe mine (iubita lui)si după care salivează toate proastele.Rece însemnând sa manifeste o oarecare indiferenta fata de majoritatea situațiilor/persoanelor cu care nu are o legatura propriu-zisa, sa nu se emoționeze din orice tâmpenie. Opusul lui sensibil, mai pe scurt.Si ce am mai spus eu aici https://www.tpu.ro/......n-asa-sau/
Adică ce a spus Nemessys. Dar nu la modul de chiar de cățel.
Adică opusul a ceea ce a zis Nemessys.
https://dexonline.ro/definitie/ignora
Barbatul ideal are masina,
Tanar musculos, vorba putina,
Hainele toate de firma,
Nevasta, o amanta si o vila cu piscina. Asta e bărbatul ideal.
Deci condamni orice urma de timiditate, si "pariezi" 100% pe oamenii inteligenti, dar care dau cu pumnul in masa pentru orice afirmatie?
Sa stii ca sunt multe avantaje in a-i lasa pe altii sa vorbeasca, atunci cand nu e nimic de zis.
Nu iau in calcul categoria timizilor care stau in picioare cu bilet, daca era altcineva pe locul lor.
Doar pe cei care nu vor sa se afirme prea des.
Stii oamenii aia care vorbesc rar, dar mai mereu salveaza situatia?
Partea cu aroganta fata de oamenii din afara "bulei" e o raritate. Sincer, cred ca e cea mai importanta caracteristica a unei persoane pe care o poti avea langa tine, cu treaba aia faci caminul.
Nu,nu pariez 100% pe oamenii care dau cu pumnul in masa pentru orice afirmație.Asta fiind metaforic spus, ca nu-s adepta genului asta de ieșiri nervoase violente si dese.Cand nu are nimic de zic nu trebuie sa se trezească vorbind singur.Sau sa contrazică pe cineva doar de dragul de a contrazice, chiar dacă nu are dreptate.Dar dacă știe ca are dreptate m-ar deranja sa taca si sa fie un simplu observator.Sau sa refuze sa-si exprime punctul de vedere, sa cedeze prea repede, sa nu-si susțină argumentele..chestii care denota o lipsa de tărie de carcater.Da, știu ca-s situații in care-i mai inteligent sa taci si ar fi prost sa insiste s-o țină pe a lui.Dar in general prefer sa zică ce crede.
Oamebii care vorbesc rar, dar salveaza mai mereu situația, ca tine? Nu-i exclud, dar genul asta de oameni au un moment de sclipire când toate privirile se întorc asupra lor si după stau din nou in umbra celorlalti.Chiar dacă sunt superiori celorlati.Prefer sa fie genul care captează atenția publicului cea mai mare parte din timp.Nu neapărat prin vorbe, tine si de atitudine.
Nu am avut in vedere calități cu care faci un cămin, nu ma interesează asta.Nu acum, cel puțin.Aroganta aia e pentru mine o trăsătura esențială pe care ar trebui sa o aibă.Il face pur si simplu mai atrăgător.O fi raritate, dar din moment ce eu sunt asa, am pretenția sa fie si el.
Inteleg, deci vrei cumva in centrul atentiei, sau macar, primele randuri. Nu e nimic rau in asta, si e bine ca recunosti. Cum ai spus si "dincolo", tipii aia au sex-appeal.
"genul asta de oameni au un moment de sclipire când toate privirile se întorc asupra lor si după stau din nou in umbra celorlalti."
"Genul ala" de om, daca nu se retrage pe cat posibil, e tras in toate directiile, se milogeste toata lumea sa ajute la aia, si ailalta, si mai stiu eu ce. Chiar daca stie sa refuze ferm, umbra e cea mai inteligenta decizie, crede-ma. Ar renunta oricand la momentele alea de intors capetele. Era o vorba: mai bine prost printre destepti, decat destept printre prosti. As da oricand prostii pe oameni de la care pot invata ceva.
Au sex-appeal si ar fi aiurea pentru mine ca eu sa fiu in centrul atenției si el sa prefera sa taca si sa observe.
"umbra e cea mai inteligenta decizie, crede-ma."Nu prea cred.Asa cum ai spus-o, s-ar intelege ca e ceva universal.Si nu e.Pentru mine n-a fost niciodată umbra cea mai inteligenta idee.Si nici nu ma atrage ideea de a veni toți sa-mi ceara ajutorul intr-o anumită privința.Si la el se aplica același lucru. Legat de momentele alea de intors capul, nu alea sunt scopul.Ideea e sa poată face asta, dacă vrea.Prezenta lui si aerul pe care îl emana sa fie de ajuns.Si nu vreau s-o facă doar pentru a arată el cum le știe pe toate.Nu am simțit niciodată nevoia sa le arat celorlati cât de deșteaptă(sau altcumva)sunt eu in comparație cu ei.Adica sa le-o arat pe fata.Si nici de la el nu astept asta.
Da, mai bine prost printre destepti.Dar dacă el e deja destul de deștept, situațiile de genul vor fi destul de rare si se va găsi mult mai des in cealalta situație, deștept printre prosti.Si nu văd de ce s-ar abtine sa-si bată joc sau sa-si afirme superioritatea.
Ideal cred ca pentru fete un bărbat puternic, sociabil, inteligent, simțul umorului, curajos, sa nu fie lăudăros sau prefăcut, educat sa aibă principii, și sa fie normal pana la urma, în ziua de azi normalitatea e o calitate nu o banalitate... Pe partea financiara, împortant e sa muncească sa se implice... Părerea mea e ca bărbatul ideal nu exista, nimeni nu e ideal, dar poți întruni câteva calități care sa fie pe placul celuilalt
MineIsLikeABridge întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Atti12 întreabă: