| Cinenumastie a întrebat:

Intrebare pentru fete big grinaca ati intalni un baiat cam 21 de ani si toate bune si frumoase pana la capitolul sex cand aflati ca are un penis de 12-13 cm l-ati parasi pentru defectul asta? Va pun aceasta intrebare pentru ca din aceasta cauza nu am avut nici o prietena pana acum am refuzat multe fete dar degeaba sunt frumusel si nu o zic eu ci fetele spun acest lucru.Sincer nu stiu ce sa ma fac acest defect imi face viata un chin, am ajuns la 21 de ani sa nu strang nici o fata in brate.(as dori in special niste sfaturi de la fete va rog, sa scap de cosmarul asta)

17 răspunsuri:
| DistrugatorulDeVise a răspuns:

O fată nu stă cu tine doar pentru mărimea penisului tău, sau cel puţin aia nu e fată. Dacă eşti cumsecade şi ştii să o iubeşti şi ea te va iubi la rândul ei.Cât despre sex, mărimea contează ce-i drept dar nu în totalitate.Depinde şi de rezistenţa ta, stilul tău şi ce ştii să faci sub păturică.Fi băiat deştept şi nu te lăsa influenţat de chestia asta.

| MiruD a răspuns:

Daca ai dat numai de disperate dupa sex si care vor doar de 15-20, e clar. Nu trebuie sa te simti complexat din cauza asta. Cele care te-au refuzat pana in momentul de fata inseamna ca nu te iubeau si vroiau doar sex...In fine, eu zic sa nu disperi si sa nu faci o drama din asta. Zic mai bine sa cauti unde trebuie si pe cine trebuie. Nu te mai incurca cu pitzi si ***.
Toate-s trecatore si muritoare, numai sufletul ramane vesnic frumos si tanar!

| LineGuide a răspuns:

Nu cred ca lungimea da stimulul, poate doar ceva psihologic, sau strict moral. Depinde cum folosesti acei 12 cm, si pe cine.
Mult noroc!

| Emilian65 a răspuns:

Ele de unde au stiut ca tu ai penisul de 12-13 cm? Intai le-ai aratat penisul, au vazut marimea lui si te-au parasit? De ce ai facut prostia sa le arati marimea sculei? Acum stai si tanjeste dupa vreo fata care te admite cu scula pe care o ai.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dimensiunea penisului tau este absolut normala, deci nu este un defect. De altfel, media in Romania este de cam 12 cm, deci esti exact la medie. Intrebarea ta e ca si cum ai intreba: am 178 cm, m-ati parasi fiindca sunt pitic?
Problema este strict in mintea ta, fizic nu ai absolut nici un defect si nu exista nici un motiv sa te ingrijorezi ca esti la fel de dotat ca media populatiei.

| FaraNume26 a răspuns:

Nu lungimea conteaza.Trebuie sa stii ce sa faci in patlaughing Poti s-o ai si mica si sa poti sa faci o fata sa se simta bine, si poti s-o ai si mare, si sa nu stii s-o satisfaci big grin
Cred ca ai dat numai peste lesinate dupa asa ceva, de aia nu au fost multumite. Daca iti vei gasi o fata pe masura, te va iubi pentru ceea ce esti tu, pentru sufletul tau. Nu pentru marimea penisului laughing

| hummmer a răspuns:

Dacă ai ceva bani poţi să te operezi şi să mai adaugi ceva cm la aparat.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Stai linistit...
Cauta si tu fete cu caracter nu petarde.
Sfatul meu?
Daca pana la urma urmei nu te poti combina cu o fata, incearca sa te duci la o profesionista din cand in cand.Bine...sa fie totul protejat si nu ma refer la alea ce o fac prin boscheti ci la saloane erotice.Nu incurajez astfel de practici ca sa ne intelegem da?
Numai ca teoretic ar trebui sa iti mai creasca increderea in tine(nu mai zic de experienta capatata), apoi incearca sa te apuci de un sport, iar ambele lucruri te vor ajuta sa intri intr-o relatie cu o fata super happy
Ma repet nu incurajez astfel de practici, dar e bine pentru fizicul tau.(trebuie sa te mai descarci si tu nu?) si mai ales pentru psihic.
Ai sa vezi ca nu marimea conteaza..sau conteaza, dar nu intr-o masura chiar atat de mare.
Asa ca da-i batai asa cum ti-am zis si a doua zi o sa te trezesti altfel.Cu zambetul pe buze si plin de incredere happy
Nici nu o sa mai bage de seama fetele marimea ta.Bafta.

| Seducatorul a răspuns:

Decat mare si bleaga, mai bine una mica si bunalaughing

| MiruD a răspuns (pentru Seducatorul):

Corect! tongue

| RAY a răspuns:

Fi fara griji la ce fete sunt in ziua de azi marimea portofelui conteaza nu penisul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asta dar mi-am luat inima-n dinti si am incercat. am stat cu mai multe fete....acum 10 luni am combinat o fata care sunt si acum cu ea, cei drept este cam micuta are 16 ani jumate si eu tot ca tine 21....eu tot ii ziceam ca e cam mica 12-13 cm si cand a pus mana pe ea a inceput sa ma imbarbateze si sa imi zica ca o cam sperie ca e cam mare si tare ( nu mai atinsese niciodata un penis) si acum tot timpul imi zice ca e mare si creste pipota-n mine love struck app marimea nu conteaza "cat exista deget, nas si limba legea pizdii nu se schimba!" bafta

| Alcyon a răspuns:

Doar pitzipoancele, pun pe primul loc dimensiunea penisului. Cauta si tu o fata normala. Si ca sa stai linistit: nu conteaza cat e de mare, ci cat e de vioaie happy

| ANONIMAONE a răspuns:

Buna daca te vei gandi doar la acest aspect cand vei fi langa o fata, atunci chiar e o problema.de ce nu discuti cu o persoana apropiata tie care te va face sa uiti de acest cosmar.si sfaturile sunt bune ca altfel vei cadea in depresie si doamne fereste.incearca sa gasesti o fata cuminte care nu are experienta sexuala.ea te va place asa cum esti. panaramele din ziua de azi vor doar sex si da, ele sunt interesate de marime.o fata virgina nu o sa te paraseasca iti spun eu 100%.tot ce trebuie sa faci este sa te aduni si sa te gandesti macar cateva secunde la raspunsul meu.Succes!

| ANONIMAONE a răspuns:

O persoana care te iubeste cu adevarat nu o va interesa acest lucru.Da, ca ai auzit zvonuri cum unii se despart pentru ca nu sunt buni la pat si iubitele ii parasesc pentru ca sunt pe interes.E plina lumea de curve, si daca ai refuzat multe inseamna ca iti doresti o fata cuminte, si stiu ca este greu de gasit asa ceva.dar trebuie sa lupti cu tine. cine stie poate vei gasi acea persoana specialahappy$per ca te-am ajutathappy

| Carrie1 a răspuns:

Pana nu incerci tu nu ai cum sa stii.La un moment dat iti dai seama ca trebuie sa incerci...iar daca fetelor le place de tine si poate chiar tin la tine, nu cred ca vor vedea sau se vor "speria" de chestia asta

| ANONIMAONE a răspuns:

Adica esti virgin? nu e un motiv de ingrijorare daca e asa,? inseamna ca esti o persoana speciala si te felicit rar gasesti baieti cuminti.