| BlueIcessssssss a întrebat:

Intrebare pentru fete:
De ce va place voua fetelor mai mult sa faceti sex cu un virgin?
De ce nu cu un expertbig grin?

Răspuns Câştigător
| uRsuLetS18 a răspuns:

Nu-i adevarat. Nu la toate fetele le plac baietii virgini, in primul rand pentru ca nu stiu ce trebuie sa faca, iar daca fata este una mai timida sau ceva, chiar daca poate are experienta nu o sa aiba tupeu sa-i spuna ce si cum sa faca laughing. Ti-am raspuns la intrebare?batting eyelashes PS: Mie una nu-mi plac baietii virgini, pentru ca prima data a mea eram amandoi si nu a fost cum ma asteptam eu sa fie.

13 răspunsuri:
| ZaineaM a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care si noua n place sa facem sex cu o virgina, sa ne lasam amprenta, sa fim primii happy

| WillWright a răspuns:

Voua v-ar placea sa faceti cu o curva? happy

| valent1np a răspuns:

Ca sa se creada superioare

| MadyHas a răspuns:

Eu nu am facut niciodata sex cu un virgin.Pr meu are 26 de ani si are destul de multa experienta.Nu ne baga pe toate in aceiasi oala.Cand esti virgina nu cred ca ti-ai dori sa iti incepi viata sexuala cu un baiat care hbar nu are cum sa te trateze.Pt o fata e ceva de neuitat,, Prima Data'' asa ca majoritatea isi doresc un tip cu experienta

| darrio2007 a răspuns:

Din cate stiu, fetelor le place un baiat cu experienta.Nu unul care nu stie unde este organul femeii.Si care nu stie ca penisul mai poate fi intrebuintat si la altceva decat la urinat.De unde ai scos-o si p-asta?

| kx123 a răspuns:

Probabil pentru ca fetele nu le place gandul ca o fac cu un baiat care a mai facut-o si cu alta fata. Ele nu vor sa imparta nimic.

| myiau a răspuns:

Din propria experiente cu un virgin e oribil. e mult mai bine cu cineva cu experienta. pentru ca ai cu cine comnuica in pat. cu cine sa.ti indeplinesti dorintele. asa ca nu cred ca fetele prefera un virgin

| Necunoscut112 a răspuns:

De unde ai dedus tu ca fetelor le plac virginii?

| bombonika17 a răspuns:

O singura data am facut sex cu un virgin, si a fost pur si simplu oribil, mai repede as face sex cu unul,, expert,, sau cum zici tutongue, si nu ca sa ma simt superioara...ca nu are nici o legatura...

| Keith a răspuns:

Sunt intr-adevar fete care isi doresc ca partenerul lor de viata sa fie virgin(virginele sensibile), si alte fete care isi doresc baieti experimentati care sa le satisfaca la pat.

| Nick95 a răspuns (pentru MadyHas):

Scuze ca te deranjez, dar nu ar trebui sa vorbesti de bagatul in aceeasi oala, deoarece si tu ai facut acelasi lucru... De unde stii ca virginii nu stiu cum sa trateze o fata?

| FucktheSystem a răspuns:

Nu îmi doresc niciun virgin, nu știu de altele.

| MadyHas a răspuns (pentru Nick95):

Pentru ca primul iubit cu care am facut-o nu era virgin...pt ca daca nu au facut-o niciodata nici nu stiu cum sa o bage si cum sa se comporte.Asa ca ai face bine sa-ti vezi de ale tale. Vorbeam la general nu doar despre tine