| Isabella15951 a întrebat:

Intrebare pentru fete la care pot raspunde si baietii.

Daca intr-o relatie realizati ca prietenul/iubitul vostru se poarta la fel ca si cu fostele, va simtiti deranjate? E normal sa foloseasca aceleasi "texte"?

8 răspunsuri:
| A2895 a răspuns:

E ok sa ramana prieten cu fostele, dar nu e ok sa se poarte cu ele cum se poarta cu actuala. Daca foloseste aceleasi "texte" probabil relatiile acelea nu sunt complet incheiate.

| adelinna21 a răspuns:

Normal ca da.pentru ca actuala poate e total diferita de fosta.si aceleasi texte? asta poate pentru ca aletele numai stie.adica data pe fosta o batea ca nu stiu ce facea trebuie sa o bata si pe actuala? nu! si daca se poarta la fel ca si cu fosta trateaza-l cu aceeasi monda sa vezi daca ii va convenii

| Isabella15951 explică (pentru A2895):

A nu se intelege gresit. Mesajele gasite de mine intr-un telefon vechi de al lui, era catre fosta in perioada in care ei erau impreuna. Dupa o cearta de-a lor el i-a spus ceva de genul "te iubesc si nu vreau sa te pierd".
Iar eu stiu ca a folosit aceeasi "scuza" si cu mine. Ma intrebam daca e ok sau numai mie mi se pare ciudat.

Răspuns utilizator avertizat
| Isabella15951 explică (pentru Isabella15951):

Mesajele(...)erau*

| Andreeaaaaaaa a răspuns:

Daca tu crezi ca esti o fata mai speciala, adica mai speciala decat fostele lui si crezi ca ai ceva in plus fata de el atunci da ar trebui sa te deranjeze. Daca crezi despre tine ca esto o fata normal fara nimic special sau ceva in plus fata de celelalte nu ar trebui sa te deranjeze.

| StefanXy a răspuns:

Conteaza textul? Conteaza cum o spui...In plus e cu tine nu cu ea si nu cred ca mai tin legatura, nu ar trebui sa iti faci griji dar daca pe tine te intereseaza textele si nu sentimentele lui fata de tine nuh ce sa zic thinking

| andreeapatricia a răspuns:

Nu e ok pentru ca desi a ramas amic cu fostele nu e ok sa se poarte cu tine cum se poarta cu ele