| AtlantisMe a întrebat:

Intrebare pentru fete. V-ar placea daca un baiat s-ar lauda cu voi in sensul cum v-au cucerit, cum v-au sarutat dar si mai mult cum au facut sex cu voi? Sa spuna toate lucrurile picante de intimitate dintre voi 2.

14 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Normal ca nu! straight face
Nu e bine ce face, si nici tu nu faci bine ca ii permitzi

| AtlantisMe explică (pentru KeepCalmThinkDiffrent):

Da-mi si mie te rog idul tau pintr-un mesaj

| Timmotey a răspuns:

Normal ca nu mi-ar place sa fii nebun sa iti placa daca el se lauda cat de bine face sex e ceva intim si asta se discuta numai intre voi 2

| AtlantisMe explică (pentru Timmotey):

Methesabry este id meu daca vrei sa vb si sa ma ajuti intr-o situatie. Nu vreau sa o zic aici pe site

| misterioaѕa a răspuns:

Bineinteles ca nu mi-ar placea, mai ales mie! URASC acest lucru fiindca se ajunge ca toti sa se bage intre noi si sa ne despartim!
O fata totdeauna cauta sa tina secret ce se intampla intr-o relatie!

| doarEu001 a răspuns:

Esti un idiot.o sa ai parte numai de l*a*b*a toata viata daca nu inveti sa respecti persoanele din jurul tau, sortit pierzanieioh go on

| AtlantisMe explică (pentru doarEu001):

Da. Are si el fantezi.

| Sabinutza16 a răspuns:

Intimitate inseamna ( in cuplu) tot ce aveti voi secret, deci daca intimitatea este intr-un fel sinomin cu secret dc ar trebui sa stie toata lumea!? In biblie scrie ca "dragostea nu se lauda, nu se unfla in mandrie" deci gandeste-te intai care ar fi raspunsul! Bafta :*

| AtlantisMe explică (pentru Sabinutza16):

Te rog frumos baga-mi idul meu methesabry. Vreau sa vorbesc ceva cu tine si nu vreau sa scriu aici pe site. Te rog.

| neverletmego a răspuns:

Nu, nu e deloc in regula sa faca asta. Ce faceti voi trebuie sa ramana intre voi. Cel mai bine ar fi sa-l intrebi de ce face asta si sa-i spui ca nu te simti bine in legatura cu asta.

| AtlantisMe explică (pentru neverletmego):

Methesabry este idul meu. Vreau sa vb ceva cu tine. Nu pot zice aici adica pe site.

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Nu,nu mi-ar place.Cred ca i-as face o mustrare si la urmatoarea abatere ii cumpar o pereche de papuci, sa se duca cu alta.

| AtlantisMe explică (pentru PoUfOuLeTe):

Methesabry este idul meu. Vreau sa vb ceva cu tine. Nu vreau sa scriu aici pe site.

| PlayTheGame a răspuns:

De obicei se intampla stiu din experienta mea cam asa mai fac si eu.