Normal ca nu mi-ar place sa fii nebun sa iti placa daca el se lauda cat de bine face sex e ceva intim si asta se discuta numai intre voi 2
Nu,nu mi-ar place.Cred ca i-as face o mustrare si la urmatoarea abatere ii cumpar o pereche de papuci, sa se duca cu alta.
Bineinteles ca nu mi-ar placea, mai ales mie! URASC acest lucru fiindca se ajunge ca toti sa se bage intre noi si sa ne despartim!
O fata totdeauna cauta sa tina secret ce se intampla intr-o relatie!
Nu, nu e deloc in regula sa faca asta. Ce faceti voi trebuie sa ramana intre voi. Cel mai bine ar fi sa-l intrebi de ce face asta si sa-i spui ca nu te simti bine in legatura cu asta.
Intimitate inseamna ( in cuplu) tot ce aveti voi secret, deci daca intimitatea este intr-un fel sinomin cu secret dc ar trebui sa stie toata lumea!? In biblie scrie ca "dragostea nu se lauda, nu se unfla in mandrie" deci gandeste-te intai care ar fi raspunsul! Bafta :*
Normal ca nu!
Nu e bine ce face, si nici tu nu faci bine ca ii permitzi
Esti un idiot.o sa ai parte numai de l*a*b*a toata viata daca nu inveti sa respecti persoanele din jurul tau, sortit pierzaniei
Methesabry este id meu daca vrei sa vb si sa ma ajuti intr-o situatie. Nu vreau sa o zic aici pe site
Methesabry este idul meu. Vreau sa vb ceva cu tine. Nu vreau sa scriu aici pe site.
Methesabry este idul meu. Vreau sa vb ceva cu tine. Nu pot zice aici adica pe site.
Te rog frumos baga-mi idul meu methesabry. Vreau sa vorbesc ceva cu tine si nu vreau sa scriu aici pe site. Te rog.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: